Sprememba komisije

Trenutno berete:
Sprememba komisije

Prispevki
8
Zavod
Šolski center Postojna
Odg: SPREMEMBA KOMISIJE

Ojla,

ne vem. Naši skupini so danes tudi zamenjali komisijo, kar dva člana.

Prispevki
10
Odg: SPREMEMBA KOMISIJE

Hej,

tudi moja včerajšnja komisija je bila spremenjena, 2 člana od 3. Ni nujno, da je to slabo ;)

Prispevki
6
Odg: Sprememba komisije

Pri mojem izpitu so zamenjali predsednika komisije, ostala 2 sta bila enaka. Mi pa ni uspelo. Tako, da grem še enkrat. Srečno

Prispevki
3
Zavod
Osnovna šola Boštanj
Odg: Sprememba komisije

Tudi pri meni so zamenjali komisijo, sicer samo enega člana ampak se mi zdi, da je zavladala kar neka panika, ko so dekleta videla, da je drug član komisije kot prvotno. :) Mislim, da se nekateri preveč zanašajo na vprašanja izpraševalcev ... :)

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Na spletnem podportalu E-demokracija je v rubriki Statističnega urada Republike Slovenije z dne...
Odgovori
0
Ogledi
54
  • Članek
Nacionalna agencija Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu je 8. 5. 2023 na svoji...
Odgovori
0
Ogledi
213
  • Članek
V Uradnem listu RS, št. 34/2023 z dne 24. 3. 2023 objavljen javni poziv kandidatom za člane...
Odgovori
0
Ogledi
123
  • Članek
Dan evropskih avtorjev, ki bo letos prvič 27. marca, je pobuda Evropske komisije pod vodstvom...
Odgovori
0
Ogledi
110
  • Članek
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport javno poziva h kandidiranju strokovnjakov za...
Odgovori
0
Ogledi
113
  • Članek
V Uradnem listu RS, št. 128/2022 z dne 7. 10. 2022 je objavljen javni poziv kandidatom za...
Odgovori
0
Ogledi
220
  • Članek
Javni poziv je namenjen zbiranju predlogov za kandidatke in kandidate za članice in člane...
Odgovori
0
Ogledi
283

Zadnji prispevki

Na vrhu