SIO PowerPoint Wars tekmovanje

  • Ustvarjalec teme SIO
  • Začetni datum
  • Odgovori 0
  • Ogledi 595

Trenutno berete:
SIO PowerPoint Wars tekmovanje

Štirinajsto tradicionalno PowerPoint Wars tekmovanje je letos potekekalo 20. 4. 2017 na OŠ Vižmarje Brod. Tekmovanja se je udeležilo 8 osnovnih šol in 78 učencev, prijavljenih v treh različnih kategorijah. Prijavljeni učenci, obiskovalci in žirija so si najprej ogledali vse poslane izdelke. Žirija je nato ocenila animacije in razglasila rezultate vseh kategorij. Zmagovalci so prejeli praktične nagrade podjetja Microsoft in Ljubljanskih mlekarn.

V prvi kategoriji (1. – 4. razreda) je prvo mesto osvojila OŠ Ormož z animacijo Cirkuška predstava, drugo mesto je osvojila OŠ Ivana Groharja z animacijo Lena Špelca, tretje mesto pa je prav tako osvojila OŠ Ivana Groharja z animacijo Pogumni zajček in pošast z višin.

V drugi kategoriji (5. – 7. razreda) je prvo mesto osvojila OŠ Vižmarje Brod z naslovom Starodavna zmajska zgodba, drugo mesto je osvojila OŠ Poljane z animacijo Mali pingvinček, tretje mesto pa je osvojila OŠ Loka Črnomelj z animacijo Detektivski primer detektiva Štrudlja.

V tretji kategoriji (8. in 9. razredov) je prvo mesto osvojila OŠ Ivana Groharja z animacijo Pravi prijatelj, drugo mesto je osvojila OŠ Brinje Grosuplje z animacijo Pošast rdeče preproge, tretje mesto je osvojila OŠ Poljane z animacijo Počasi se daleč pride.


Prispevek: Maja Marko (OŠ Vižmarje Brod)

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Slovensko izobraževlano omrežje (SIO), sio.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Z Zavoda RS za šolstvo vas vabijo, da skupaj sooblikujete vsebinsko podobo Cankarjevega...
Odgovori
0
Ogledi
117

Zadnji prispevki

Na vrhu