Eurydice Slovenija Obišči 14. karierni sejem MojeDelo.com

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Obišči 14. karierni sejem MojeDelo.com

5. oktobra 2016 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že 14. Karierni sejem MojeDelo.com. Največji zaposlitveni sejem v Sloveniji bo zopet ponudil številne priložnosti za iskanje zaposlitve in spoznavanje delodajalcev, hkrati pa so v redni program vnesli veliko novosti, ki so še posebej zanimive študente zaključnih letnikov ter iskalce prve zaposlitve.

Krize je konec in na trgu dela najdemo širok obseg ponudbe zaposlitev, katere pa po navadi dobijo bolj izkušeni in proaktivni iskalci zaposlitve, zato vabijo vse iskalce prve zaposlitve, da jih obiščejo in odkrijejo koristne informacije, s katerimi bodo v najkrajšem času prišli do želenega delovnega mesta.

Kako študentom omogočajo uspešen prehod na trg dela?
Obiskovalci sejma bodo ob prihodu prejeli vodnik, v katerem se nahajajo glavni napotki o pripravi na sejem, iskanju zaposlitve in vse informacije o programu kariernega sejma.


Sejem bo tokrat gostil več kot 50 vodilnih domačih in tujih podjetij. Obiskovalci se jim bodo lahko predstavili, pridobili kontakte in si povečali možnosti za zaposlitev. Zavedajo se, da je znanje potrebno konstantno dopolnjevati, zato bodo na sejmu prisotni tudi številni ponudniki formalnih in neformalnih izobraževanj in storitev, ki bodo svetovali o najbolj dobrodošlih dodatnih veščinah, s katerimi lahko dopolnimo osebno paleto znanj. Številne koristne informacije in napotke pa bo možno odkriti na kariernih predavanjih, v podjetniškem kotičku in »Kul karierah« - moderiranih pogovorih z znanimi Slovenci, ki bodo delili svoje zgodbe o uspehu.

Za mlade, ki svojo pot šele začenjajo, bodo vsekakor zanimiva psihometrična testiranja, kjer lahko preverijo svoje kompetence in morebitne šibke točke. V karierni svetovalnici jim bodo izkušeni svetovalci pomagali pri pripravi življenjepisa in spremnega pisma. Dobrodošla novost in dopolnitev k ustvarjanju življenjepisa pa bo Foto kotiček, kjer bo profesionalni fotograf ustvarjal portrete primerne za uporabo v osebnih predstavitvah in življenjepisih.

Prijava na predavanja
Zaradi ogromnega zanimanja se je za obisk predavanj potrebno predhodno prijaviti preko spletne strani www.kariernisejem.com. Prijave bodo odprte od sredine septembra.


Vsa morebitna vprašanja posredujte na elektronski naslov /www.eurydice.si/>//[email protected]/" style="color: rgb(225, 43, 38); text-decoration: underline;">[email protected] in z veseljem vam bom odgovorili v najkrajšem možnem roku.

Vstop na sejem in vse spremljevalne dejavnosti, so popolnoma brezplačne.

Vabljeni!

Vir: Karierni center UL, 19. 9. 2016


Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu