Eurydice Slovenija NoVEMber je tu - mesec mehkih veščin!

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija NoVEMber je tu - mesec mehkih veščin!

Neformalna izobrazba je poleg šolanja vse pomembnejši dejavnik, ko se mladi soočajo z iskanjem prve zaposlitve. Ideja za noVEMber je vzklila iz opažanja, da med študenti obstaja splošno nepoznavanje koncepta mehkih veščin. Ti se povečini ne zavedajo njihovih koristi pri delu za študij, iskanju prve zaposlitve ali pri drugih aktivnostih, ki se jih lotevajo v svojem prostem času. Pod sloganom Naj te čreda ne ujame! želijo organizatorji sporočiti študentom, da so mehke veščine pogosto glavna konkurenčna prednost, ki jih loči od množice prav tako diplomiranih kolegov ter ozavestiti njihovo pomembnost tako pri kariernem, kot tudi pri osebnostnem napredku.

S pomočjo noVEMbrskih delavnic, bosteo študentje v praksi spoznali, koliko se lahko v kratkem času na zabaven način naučite o sebi in svojih sposobnostih. Da bo letošnji noVEMber resnično jesensko pisan, se boste lahko treningov udeležili tako v slovenskem kot angleškem jeziku.

V noVEMbru se tako na različnih lokacijah v Ljubljani odvija 24 brezplačnih delavnic na temo mehkih veščin, namenjenih študentom ter mladim diplomantom. Delavnice bodo kot vsako leto potekale v torek, sredo in četrtek od 17:00 do 20:00, več podrobnosti o programu pa lahko najdete na spletni strani www.noVEMber.si ali na Facebook strani projekta.

noVEMbra si le vzemite čas in ga koristno preživite v družbi najboljših trenerjev ter proaktivnih mladih, ki bodo poskrbeli, da vas čreda ne ujame!

Vir: UL, 18. 11. 2016

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Približuje se maj in z njim Evropski mesec raznolikosti. Letošnja tema je “Povezovanje – gradimo...
Odgovori
0
Ogledi
46
  • Članek
Dijaki naj bi se začetku šolskega leta enkrat na teden samotestirali prostovoljno, v primeru...
Odgovori
0
Ogledi
310

Zadnji prispevki

Na vrhu