Nepopolna prijava

Trenutno berete:
Nepopolna prijava

Pridružen
5. jun 2012
Prispevki
3
Pozdravljeni!

Danes sem dobila pošto ki me je kar stresla.

Prijavila sem se na strokovni izpit, ampak ker je moja mentorica tik pred mojo prijavo umrla, je poročilo mentorja napisal ravnatelj in prav tako je podpisal ocene praktičnih nastopov namesto mentorice.

V pismu pa me je čakala informacija, da je moja prijava nepopolna, saj namesto mentorjevega, ravnateljev podpis ne velja. Tako me pozivajo, da praktične nastope še enkrat ponovim.

Je mogoče mel že kdo tak primer?
Sama sem namreč malo ubupana, saj nastopov v tem tednu definitivno ne morem opravit. Kakšen predlog, nasvet ...?

Hval in lep pozdrav!
 

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Odg: NEPOPOLNA PRIJAVA

Poskusi poklicati gospo Kristino.Če bi bil jaz ti bi enostavno njen podpis ponaredil .
 
Pozdravljeni,
imam eno vprašanje. Prejšnji teden sem se prijavila na strokovni izpit. Danes pa so me pisno obvestili, da je prijava nepopolna. Ob pregledu poslane dokumentacije so ugotovili, da mentor ne izpolnjuje pogoje (naziv mentor najmanj tri leta). Sedaj moram prijavo utrezno obnoviti. Kaj to pomeni? Pomeni, da moram ponovno izvesti vse nastope? Ali lahko oddam le obrazec "PRIJAVA K STROKOVNEMU IZPITU" in pod točko 6. napišem drugega mentorja (seveda z njegovim in ravnateljevim soglasjem)?

Hvala.
 
Najbolje vprašati ravnatelja in mentorja, če se s tem strinjata. Sicer pa, glede na to, da vaš ravnatelj ni vedel, da mentor ne izpolnjuje pogojev, se pojavi vprašanje, če bo vedel tole ;)

Teoretično je izvedljivo, razen, če na MIZŠ čakajo samo dopolnitev vaše prijave. Sicer je res škoda, da se vam zaradi nevednosti odgovornih dogajajo takšne stvari.
 
Ne opravljajte nastopov pri dodatnem ali dopolnilnem pouku. Ti se namreč ne štejejo (za tistih 5 potrebnih za strokovni izpit). Na ministrstvu pravijo, da nimajo ustreznega kadra, ki bi te priprave lahko preveril. Zato sem morala prijavo obnoviti in ponovno opraviti en nastop (ki sem ga prej opravila pri dopolnilnem pouku).

LP
 
Pozdravljeni!

Pred slabi tednom sem se prijavila na strokovni izpit, danes pa sem dobila odgovor, da je prijava nepopolna, ker manjka fotokopija potrdila o zaključenem izobraževanju. Sam sem prijavi priložila fotokopijo diplome. Ali je tu mišljeno kaj drugega? Ker kopijo diplome sem zagotovo priložila... Kaj ste vi prilagali kot dokazilo o zaključku študija?
 
Jaz sem priložila fotokopijo diplome (tako kot ti) in je očitno bilo to čisto dovolj. Poslali so odločbo, da izpolnjujem pogoje za opravljanje strokovnega izpita.
 
Pozdravljeni.

Izpolnjujem prijavnico k strokovnemu izpitu in bi prosila za pomoč pri 4. točki. Ali mogoče kdo ve, kaj moram napisati pod: v programih:_______ in predmet, predmetno ali strokovno področje:____________.

Celotna 4. točka:
4. Delovna doba:

- podjetje ali zavod izven vzgoje in izobraževanja:…… …………………………………………………....……………...…….
v času od ………………..… do …….….…….… na delovnem mestu:……………………….…………………………….....
- vzgojno izobraževalni zavod…………...…..………………………………………..……………………………………………..
v času od …………. ...…… do …….…… …… na delovnem mestu:….………………………………………………………
v programu (-ih):………………….………predmet, predmetno ali strokovno področje:…………...………………………

Hvala za pomoč.
Lp
 
Program je npr.: osnovna šola, srednja šola, gimnazija, ...
Predmet je pa predmet, ki ga poučuješ...
 
Pri četrti točki pa takole... pri prvi alineji izpolniš, če si prej delala izven področja vzgoje in izobraževanja.
Pri drugi alineji pa izpolneš podatke o tvoji zaposlitvi v šoli/vrtcu, s katero si zbrala ustrezno delovno dobo za prijavo k strokovnemu izpitu. Če nisi bila zaposlena oz. si dobo izpolnila s pripravništvom, pač pustiš prazno in izpolneš peto točko.
 
pozdrav, danes sem dobila pošto ,da imam prijavo nepopolno. v pismu piše :v dopolnitvi obvezno navedite številko zadeve. kam naj napišem številko? dopišem v pisno poročilo mentorja?
 
Pozdrav, kmalu se bom prijavila na strokovni izpit. Katera dokazila moram dati overiti? Vem da moram pogodbe o delovni dobi. Morda še kaj?Kam pa se to da?Baje obstaja več vrst overitev?
 
Katera dokazila moram dati overiti?
Overiti? Mislim, da ni potrebno nič overjati.

Iz Pravilnika o strokovnem izpitu strokovnih delavcev na področju vzgoje in izobraževanja:

VII. PRIJAVA K STROKOVNEMU IZPITU

19. člen

(vsebina vloge)

Kandidat se prijavi k opravljanju strokovnega izpita na obrazcu, ki je kot priloga 2 sestavni del tega pravilnika.

Prijavo vloži neposredno na sedežu ministrstva ali jo pošlje po pošti.

Potrdila, izpiske in druge podatke o dejstvih iz uradnih evidenc, ki jih vodijo upravni in drugi državni organi, organi lokalnih skupnosti ali nosilci javnih pooblastil, ki jih je potrebno priložiti zahtevku kot dokazilo na podlagi tega pravilnika, lahko pridobi organ, ki odloča o zahtevku upravičenca po uradni dolžnosti, ali jih predloži ob prijavi kandidat sam.

Dokazila, ki so ob prijavi potrebna, so:

- dokazilo o izobrazbi z dokazilom o pedagoški, pedagoško-andragoški oziroma specialnopedagoški izobrazbi,
- pisno poročilo mentorja o kandidatovi usposobljenosti za samostojno opravljanje vzgojno-izobraževalnega dela,
- dokazilo o ustreznem trajanju vzgojno-izobraževalnega dela,
- za kandidate, ki opravljajo praktične nastope, obrazec ocene praktičnih nastopov in pisne priprave za pet uspešno opravljenih praktičnih nastopov, ki jih kandidat uveljavlja za pristop k strokovnemu izpitu,
- za kandidate, ki opravljajo pisno nalogo, obrazec ocene pisne naloge ter pozitivno ocenjena pisna naloga,
- za kandidate, ki uveljavljajo delovne izkušnje v skladu z drugim odstavkom 7. člena tega pravilnika, dokazilo o končanem izobraževalnem oziroma študijskem programu oziroma dokazilo organizatorja neposredne aktivnosti z namenom vzgoje in izobraževanja in poročilo kandidata o opravljeni aktivnosti.

Strokovni delavci vrtcev in šol z italijanskim učnim jezikom ter dvojezičnih vrtcev in šol opravljajo strokovni izpit v učnem jeziku tega vrtca oziroma šole.
 
Hvala za odgovor. Sem se pozanimala tudi na ministrstvu in so mi zatrdili da so dovolj le fotokopije dokazil. Sama sem tudi čudno pogledala ko mi je ravnateljica na zadnjem nastopu rekla da moram overjati.
Lp
 
Živjo, izpolnjujem prijavo na strokovnega in me nekaj zanima. Pod točko izobrazba navedem samo vzgojiteljsko izobrazbo (št., datum in izdajatelj listine)? Imam namreč opravljeno prekvalifikacijo. Ali se upošteva tudi prvotno šolo?
Hvala za odgovor.
 
Živjo,

ali za pisno poročilo mentorja obstaja kakšen obrazec ali je dovolj, če mentor na eni strani poroča o aktivnostih pri pripravi in izvedbi učnih nastopov, se podpiše in žigosa z žigom šole? Ima kdo kak ustrezen vzorec?

lp Erik
 
Pozdravljeni!
Delam nastope, želela bi ujeti še kak rok za strokovni izpit pred dopusti. Strah me je, da bi bila prijava zaradi kake brezvezne malenkosti nepopolna in bi se zavleklo.
Mora pisne priprave nastopov mentor tudi podpisati ali dati štampiljko... ali je dovolj pač podpis in štampiljka tam na obrazcu za oceno nastopov? In btw ocena nastopa je samo opravil/ni opravil ali so tudi številčne?
Hvala in se opravičujem, če postavljam neumna vprašanja.
 
Yarrow, kolikor vem, imaš pravico, da vlogo dopolniš v 8 dneh.
Pisnih priprav ni treba podpisat, tudi štampiljka ni potrebna in ocena nastopov je samo "opravil".
Veliko uspeha pri učenju ti želim.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Nacionalni znak kakovosti je priznanje učiteljem in vzgojiteljem predšolskih otrok in njihovim...
Odgovori
0
Ogledi
60
Pozdravljeni, trenutno sem zaposlena na delovnem mestu svetovalne delavke. Po izobrazbi sem...
Odgovori
3
Ogledi
563
  • Vprašanje
Pozdravljeni! Prijavljam se na strokovni izpit. Opravila sem prekvalifikacijo,v vrtcu sem bila...
Odgovori
1
Ogledi
337

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu