Eurydice Slovenija Nacionalna konferenca Jeziki v izobraževanju 2016

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Nacionalna konferenca Jeziki v izobraževanju 2016

Vabljeni na 2. nacionalno konferenco Jeziki v izobraževanju, ki bo 15. aprila 2016 v veliki sejni dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, Ljubljana.

Konferenca je namenjena učiteljicam in učiteljem slovenščine, madžarščine, italijanščine in tujih jezikov v osnovnošolskem in srednješolskem izobraževanju, učiteljicam in učiteljem razrednega pouka, vzgojiteljicam in vzgojiteljem, vodstvenim in svetovalnim delavkam in delavcem osnovnih in srednjih šol, univerzitetnim učiteljicam in učiteljem, raziskovalkam in raziskovalcem ter drugi strokovni javnosti.

Cilj konference je ozaveščanje o stanju in perspektivah jezikovnega izobraževanja v Republiki Sloveniji. Tematski poudarki bodo na prikazu uresničevanja Resolucije o Nacionalnem programu za jezikovno politiko 2014–2018 in Akcijskega načrta jezikovnega izobraževanja na področju slovenščine, italijanščine in madžarščine, tujih jezikov in jezikov okolja na narodno mešanih območjih. Posebna pozornost bo namenjena učnemu jeziku, medjezikovnemu in medkulturnemu povezovanju ter razvoju didaktike jezikov in književnosti. Predavanja in predstavitve bo povezovalo geslo Jeziki nas povezujejo.

Vir: ZRSŠ, 8. 3. 2016

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu