Eurydice Slovenija Mladigitalni (pre)skok na splet – neformalno izobraževanje v mladinskem delu v času epidemije

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Mladigitalni (pre)skok na splet – neformalno izobraževanje v mladinskem delu v času epidemije

V sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa so na MOVIT prejšnji teden organizirali že tretje spletno srečanje mladinskega sektorja, katerega se je udeležilo 70 predstavnikov mladinskega sektorja. Namen tokratnega srečanja, ki je nadaljevanje srečanj iz prvega vala epidemije, je bil deliti izkušnje in dobre prakse mladinskega dela v času epidemije. Organizacije mladinskega sektorja so se na nove razmere namreč hitro odzvale in svoje aktivnosti preselile na splet.

Na posvetu so se udeleženci seznanili s posledicami epidemije na mladinsko delo v Evropi in jih primerjali s svojimi izkušnjami, v drugem delu pa so prisluhnili širokemu naboru dobrih praks iz mladinskega sektorja.

V decembru sledi še eno podobno srečanje mladinskega sektorja, ki bo potekalo 15. decembra 2020, s pričetkom ob 9. uri. Potekalo bo v sodelovanju s Šolo retorike ZAZ in bo namenjeno krepitvi kompetenc mladinskih delavcev za izvajanje spletnih dogodkov z organizacijskega, psihološkega in komunikacijskega vidika. Več informacij najdete na tej povezavi. Vabljeni k prijavi!

Vir in več informacij: MOVIT, 8. 12. 2020

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu