Eurydice Slovenija Izobraževanje na daljavo: perspektiva učiteljev

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Izobraževanje na daljavo: perspektiva učiteljev

V začetku februarja so na Arnesu, v sodelovanju z Inštitutom za intelektualno lastnino in dr. Majo Bogataj Jančič, organizirali webinar z naslovom Izobraževanje na daljavo in avtorske pravice.

Že takrat so vas povabili, da bi spomladi sodelovali pri mednarodni raziskavi, ki jo izvaja Communia, oziroma zanjo koordinira Centrum Cyfrowe, in katere osrednji predmet so vaše izkušnje pri uporabi avtorskih del v času izobraževanja na daljavo med pandemijo.

Vljudno vas vabijo, da sodelujete v raziskavi o gradivih, orodjih, metodah, kot tudi ovirah in težavah, s katerimi se srečujete učitelji med izobraževanjem na daljavo. Raziskavo se izvaja z namenom zbiranja podatkov, ki bi bili v podporo zagovornikom, ki delujejo na področju izjem in omejitev avtorskih pravic za namene izobraževanja v Evropski uniji.

V raziskavi lahko sodelujete tako, da izpolnite kratek vprašalnik, ki je dosegljiv na povezavi: Izobraževanje na daljavo med pandemijo - perspektiva učiteljev. Izpolnjevanje vam bo vzelo manj kot 10 minut.

Vir in več informacij: Arnes, 14. 4. 2021

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu