Info HVALITE / GRAJAJTE

Trenutno berete:
Info HVALITE / GRAJAJTE

Prispevki
20
Super forum, hvala tako moderatorju in vsem uporabnikom za vzpodbudne besede - fino je vedet, da nisi sam. :) Hvala tudi vsem, ki ste prispevali svoje prispevke, zapiske, izpiske,... bili so resnično koristni - praktično sem se učila samo iz gradiva, ki sem ga našla na tem forumu.

Hvala še enkrat vsem in vso srečo tistim, ki vas strokovni izpit še čaka!
 
Prispevki
25
Pohvala!

Pozdravljeni!

Na tem mestu bi se rada zahvalila Mlademu učitelju, ker tako vestno skrbi za našo informiranost in po opravljenem izpitu dobiš čestitke in lepe želje, kar se mi zdi zelo lepa gesta.

Seveda pa so hvale vredni tudi vsi uporabniki, ki s svojimi vprašanji in izkušnjami pomagajo vsem, ki smo to že dali skoz in tistim, ki jih to še čaka.


LP grin.gif
 
Prispevki
18
Zavod
Glasbena šola Ormož
hvala, skripte in gradivo z vaše spletne strani so bili izjemno koristni!
 
Prispevki
12
Naziv
profesor razrednega pouka
Področje
  1. Osnovna šola
Pozdravljeni.

Želim se zahvaliti Mlademu učitelju, ki je ustvaril ta forum in ostalim uporabnikom, ki so pomagali z gradivi, predvsem pa vprašanji in mnenji.
Ob tem forumu je učenje in vse skupaj veliko lažje!
Predvsem pa tisti, ki vas še čaka strokovni izpit, verjemite besedam in vprašanjem, ki so napisana tu gor - SO ZANESLJIVI.

Hvala lepa
 
Prispevki
63
Področje
  1. Gimnazija
Pravkar si prenašam gradivo za strokovni izpit in bi se rada zahvalila vsem, ki so nam to omogočili in vzdržujejo to platformo!
 
Prispevki
11
Naziv
profesor
Zavod
Vrtec
Področje
  1. Vrtec
Hvala! Res, hvala od srca. Zelo ste ažurni in predvsem odgovorni. Me veseli da sem vas najdla in da se lahko virtualno družim z vami. Kar tako naprej, vse najboljše želim in če dobim službo v Sloveniji vas zagotovo povabim na pijačo. Srečno!!!
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu