Eurydice Slovenija Evropska spletna platforma za šolsko izobraževanje: School Education Gateway

Prispevki
5.155
Portal School Education Gateway, v slovenskem jeziku, je namenjen ravnateljem, učiteljem, vzgojiteljem, snovalcem politike, strokovnjakom in drugim nepedagoškim delavcem v šolstvu, ki jih zanima razvoj evropske šolske politike ter novi ukrepi na področju izobraževanja.

Portal predstavlja bogat vir strokovnih mnenj o šolstvu v Evropi, člankov, intervjujev, publikacij, učnega gradiva in priročnikov za delo v razredu.

Poleg tega ponuja brezplačne možnosti profesionalnega razvoja v sklopu spletnih tečajev Teacher Academy ter spletnih seminarjev.

Na portalu boste našli informacije o priložnostih Erasmus+ v obliki kataloga tečajev, v katerem so zbrane informacije o ponudbi usposabljanj na delovnem mestu, priložnosti za izmenjavo in ponudbe za začetek sodelovanja v strateških partnerstvih Erasmus+ KA2.

Ne prezrite tudi evropske zbirke orodij za šole, ki spodbuja vsešolski pristop k izboljšanju vključenosti in preprečevanju zgodnjega opuščanja šolanja. V zbirki orodij so zbrani podatki, dokumenti in dobre prakse sodelovalnih pristopov v šolah in šolskih okoliših, ki se lahko uporabijo v različnih šolskih kontekstih.

Vir: CMEPIUS, 11. 12. 2019

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu