Eurydice Slovenija Evropska komisija išče vrhunske strokovnjake za svetovanje o predlogu misije Novi evropski Bauhaus

Evropska komisija je 31. julija 2023 objavila poziv strokovnjakom (v angleščini), da postanejo člani svetovalne strokovne skupine za zasnovo nove misije Novi evropski Bauhaus (angleško New European Bauhaus – NEB) v okviru programa Obzorje Evropa. Novo misijo je Evropska komisija predlagala 19. julija 2023.

Trenutno je aktivnih petih misij: Misija rak, Misija oceani in vode, Misija tla, Misija prilagajanje na podnebne spremembe in Misija pametna mesta, svojo predstavnico pa imamo le v svetovalni strokovni skupini pri Misiji rak in sicer dr. Nevenko Maher.

Razpis je odprt do 29. avgusta 2023 do 12. ure.

Na spletni strani Evropske komisije so objavljene dodatne informacije o pripravi nove misije Novi evropski Bauhaus (v angleščini).

Vir in več informacij: DZI, 2. 8. 2023

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj je odobrilo evropska sredstva za projekt...
Odgovori
0
Ogledi
274
Dobila sem vabilo na strokovni izpit. Sem diplomirana vzgojiteljica. Ure sem pridobila v vrtcu...
Odgovori
2
Ogledi
634

Učitelnik

Strukturirani vodiči in kvizi za pripravo na strokovni izpit – 170+ poglavij v vodičih, 150+ kvizov in 2.600+ vprašanj v kvizih.

Ogled Učitelnika

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Nazaj
Na vrhu