Diferencialni izpiti za vpis magistrskega študija srp

Trenutno berete:
Diferencialni izpiti za vpis magistrskega študija srp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
9
Pozdravljeni.

Pred kratkim sem prejela sklep, da lahko začnem z opravljanjem diferencialnih izpitov za vpis magistrskega študija specialne in rehabilitacijske pedagogike.

Zelo vesela bi bila kakšnega nasveta kako pristopiti k zadevi oziroma česar koli na to temo.

Hvala vam,
Cveta
 
Prispevki
23
Področje
  1. Osnovna šola
Pozdravljeni!

Na kateri fakulteti pa nadaljujete študij? Jaz sem tudi letos začela z diferencialnimi izpiti, vendar drugo smer. Mogoče vam lahko kako pomagam.

Lp, Wanda
 
Prispevki
9
Pozdravljeni.

Ta študij je mogoč samo na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Vsako leto naj bi bilo okoli 100 kandidatov, vendar je kljub temu številu kandidatov dobiti kakršne koli informacije v zvezi s to temo nemogoče.

LP Cveta
 
Prispevki
23
Področje
  1. Osnovna šola
Pozdravljeni!

Kaj pa vas zanima? Saj veliko ne vem, samo vseeno ... Jaz sem namreč tudi na Pedagoški fakulteti. V glavnem vi ste dobili domov sklep, katere diferencialne izpite morate opraviti. Imam prav? Izberete si izpit in kontaktirate nosilca. se pravi prof., ki je zadolžen za določen predmet. Vprašate za seznam literature, kako izgleda izpit, kdaj se lahko prijavite ... Ponavadi so za nas razpisani posebni izpitni roki, lahko greste pa na izpit skupaj z rednimi/izrednimi študenti. Kdaj so roki, preverite v VIS-u. Če roka ni, sa lahko individualno dogovorite s prof. in greste na njegove gov. ure in opravite izpit. Tu vam svetujem, da se za izpit dogovarjate, ko že vse znate, ker prof. v enem tednu določi rok.Vsaj na moje smeri. Ko naredite vse dif.izpite, se vpišete na magistrski študij. Mislim, da je razpis v avgustu. To je to.
Glede na to, da sva obe na Ped. fakulteti, mislim, da imate podoben potek, čeprav nimava enake smeri.
Upam, da vam je to kaj v pomoč.

Lp, Wanda
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu