Cerar: Domačo hrano je treba bolj spoštovati in jo imeti večkrat na jedilniku

Trenutno berete:
Cerar: Domačo hrano je treba bolj spoštovati in jo imeti večkrat na jedilniku

Nazadnje urejeno:
Na mizah šol, vrtcev in številnih podjetij se je danes, ko je v Sloveniji dan slovenske hrane, znašel tradicionalni slovenski zajtrk - slovenski kruh, mleko, maslo, med in jabolka.

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: MMC RTV, www.rtvslo.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu