Ojla, pa je za mano. Uspešno. JC_goody.gif
Komisijo so mi zamenjali, tako, da se ne spomnim kdo je bil za Ustavo. (zelo prijazen stric :P ). So pa zelo prijazni, pomagajo, iščejo znanje. Sem dobila vprašanja, ki sem jih kar znala, pa se mi je vseeno malo jezik zapletal.In te lepo s podprašanji peljejo.
Ustavazelo na kratko)
DZ, Simboli EU, konvecija o otr. pravicah in naštej 3 pravice iz nje
Zakoni:
Načela in temeljne naloge vrtcev,
če za ustanovitev vrtca rabiš 10 enot, koliko je najmanjše število zagotovljenih enot na demografsko ogroženem območju? odg: 9
vprašala me je še kako se imenuje nek akt (ne spomnim se več), pa sem rekla da akt o.... in je bilo ok
SJK:
Velika začetnica (kje jo pišemo, lastna imena....)
Poveži z malo (sem dala primer :Lučka in lučka in je bilo dovolj)
Kaj moti pri razumevanju govora (sem malo nakladala, ker nisem bila ziher, pa je bila hitro zadovoljna)
vsem, ki vas to še čaka l_googd_luck.gif
jaz grem pa na zaslužen beach.gif
Komisijo so mi zamenjali, tako, da se ne spomnim kdo je bil za Ustavo. (zelo prijazen stric :P ). So pa zelo prijazni, pomagajo, iščejo znanje. Sem dobila vprašanja, ki sem jih kar znala, pa se mi je vseeno malo jezik zapletal.In te lepo s podprašanji peljejo.
Ustavazelo na kratko)
DZ, Simboli EU, konvecija o otr. pravicah in naštej 3 pravice iz nje
Zakoni:
Načela in temeljne naloge vrtcev,
če za ustanovitev vrtca rabiš 10 enot, koliko je najmanjše število zagotovljenih enot na demografsko ogroženem območju? odg: 9
vprašala me je še kako se imenuje nek akt (ne spomnim se več), pa sem rekla da akt o.... in je bilo ok
SJK:
Velika začetnica (kje jo pišemo, lastna imena....)
Poveži z malo (sem dala primer :Lučka in lučka in je bilo dovolj)
Kaj moti pri razumevanju govora (sem malo nakladala, ker nisem bila ziher, pa je bila hitro zadovoljna)
vsem, ki vas to še čaka l_googd_luck.gif
jaz grem pa na zaslužen beach.gif