Ojla, pa je za mano. Uspešno. JC_goody.gif
Komisijo so mi zamenjali, tako, da se ne spomnim kdo je bil za Ustavo. (zelo prijazen stric
). So pa zelo prijazni, pomagajo, iščejo znanje. Sem dobila vprašanja, ki sem jih kar znala, pa se mi je vseeno malo jezik zapletal.In te lepo s podprašanji peljejo.
Ustava
zelo na kratko)
DZ, Simboli EU, konvecija o otr. pravicah in naštej 3 pravice iz nje
Zakoni:
Načela in temeljne naloge vrtcev,
če za ustanovitev vrtca rabiš 10 enot, koliko je najmanjše število zagotovljenih enot na demografsko ogroženem območju? odg: 9
vprašala me je še kako se imenuje nek akt (ne spomnim se več), pa sem rekla da akt o.... in je bilo ok
SJK:
Velika začetnica (kje jo pišemo, lastna imena....)
Poveži z malo (sem dala primer :Lučka in lučka in je bilo dovolj)
Kaj moti pri razumevanju govora (sem malo nakladala, ker nisem bila ziher, pa je bila hitro zadovoljna)
vsem, ki vas to še čaka l_googd_luck.gif
jaz grem pa na zaslužen beach.gif
Komisijo so mi zamenjali, tako, da se ne spomnim kdo je bil za Ustavo. (zelo prijazen stric
Ustava
DZ, Simboli EU, konvecija o otr. pravicah in naštej 3 pravice iz nje
Zakoni:
Načela in temeljne naloge vrtcev,
če za ustanovitev vrtca rabiš 10 enot, koliko je najmanjše število zagotovljenih enot na demografsko ogroženem območju? odg: 9
vprašala me je še kako se imenuje nek akt (ne spomnim se več), pa sem rekla da akt o.... in je bilo ok
SJK:
Velika začetnica (kje jo pišemo, lastna imena....)
Poveži z malo (sem dala primer :Lučka in lučka in je bilo dovolj)
Kaj moti pri razumevanju govora (sem malo nakladala, ker nisem bila ziher, pa je bila hitro zadovoljna)
vsem, ki vas to še čaka l_googd_luck.gif
jaz grem pa na zaslužen beach.gif