9. 6. 2011 - Škerjanc, Kostanjevec, Oražem

Trenutno berete:
9. 6. 2011 - Škerjanc, Kostanjevec, Oražem

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Jap tudi jaz...

Sem kar pozno dobil, sem upal da bo že enkrat sredi maj... Tako se učim že od polovice aprila, ampak mi poleg službe in otroka rata kako urco zjutraj pred službo in 2 urci zvečer pred spanjem... Vleče se mi že tako dolgo, da sedaj ko bi moral najbolj stisnit več nimam energije... Zdi pa se mi da sploh nič ne vem...

Pa ti? Že vse v malem prstu?
 
Zdravo!

Jaz sem se že začela uči, ko sem oddala prijavo, torej konec aprila, ampak sem potem slišala, da možno, da sploh več ne pridem na vrsto pred septembrom in sem kar nekako odložila vse skupaj. Potem pa ko sem dobila kuverto, pa me je kar malo šokiralo. Dejstvo je, da se ne moreš vsega naučiti in da ne bi česa sproti pozabil. Meni pa se je še vse drugo nakopičilo zdaj v tem času, tako da tudi ni toliko časa za učenje, kot bi si ga želela.

Kdaj pa imaš? In katera smer si?

Daleč od tega, da bi imela v malem prstu, že za nohtek ne bo :)))
 
zdravo tudi tebi... :)

Ja to s sprotnim pozabljanjem mi je kar znano... Zdaj sem (še) v tisti fazi ko pogledam kakšno vprašanje pa mam čisti blackout, potem pa samo vidim odgovor pa se (skoraj) vse spomnim... :)

Sem pa DIF-ovc, pripravništvo pa sem delal na srednji šoli... (SERŠ MB) In do danes sem se večina učil zakon o OŠ, danes pa sem malo gledal vprašanja, ki jih daje Kostanjevec, pa jih je večina o maturi in srednješolskem centru - jaz pa tega sploh nisem imel v literaturi. Seveda sem jo dobil od kolega, ki je delal pripravništvo na OŠ in si mature in SŠ sploh ni pogledal. Jaz pa mam verjetno kar vlke možnosti da dobim kaj takega za vprašanje. Verjetno prej kot za OŠ? Ali to nima take veze s tem kjer si delal pripravništvo?

Katera smer pa si ti?

Izpit pa imam ob 15.30...

LP, gremo dalje...
 
Zdravo!

Koliko se spomnim, smo morali na prijavi za strokovni izpit navesti, kje smo opravljali pripravništvo. Tako da če si tam navedel SŠ, potem se uči zakonodajo SŠ, ker te bodo samo to spraševali. Jaz sem bila na seminarju v Radovljici in ta je bil izključno za tiste, ki so delali na SŠ, nekaj jih je prišlo vseeno iz OŠ, ampak so prej šli, ker je predavateljica rekla, da nima smisla, da so tam, ker se stvari razlikujejo. Torej preveri, kaj si napisal na prijavnico in se uči tisto področje.

LP, Danijela
 
Hvala obema. :/ Dobro da se nisem zadnji dan o tem pozanimal... Ja nič, gremo dalje...

Lp
 
Zdravo!

Rudek, kako ti gre? Jaz imam počasi že poln kufer vsega :) Sem se že skoraj vdala v usodo ... kar bo pa bo :) Več kot toliko pa ne moreš absorbirat podatkov.
Sem tudi že prečekirala možnosti o drugem roku opravljanja strokovnega :)

Še malo ...
 
Jo!

Jaz tudi komaj čakam da bo četrtek mimo. Pa kakorkoli bo... :D Zakonodajo o SŠ sem na hitro preletel, bolj podrobno sem pogledal maturo, pa še par stvari - še vedno upam na OŠ... :/ Ostalo pa tako - v osnovi vem kar dost, če pa bodo hoteli kakšne podrobnosti sem pečen. :) Neke stvari pa sem tudi spustil, ker se mi zdijo brezveze. Tako da upam na nekja sreče pri vprašanjih. Zdaj še stisnem danes, pa jutri, ti pa daj isto... ;) A maš kaj več vprašanj od Oražmove za Slovenščino? Jaz sem tukaj na forumu našel zelo malo... Verjetno ni a ne?

Ja nič, pridno delaj... ;)
 
Nič kaj veliko nisem našla od Oražmove :( Pa tudi od Škerjanca ni ravno na pretek informacij.

Jaz zdaj pregledujem še Kataloge znanj za strokovni izpit, da vidim, če je še kaj takega, da se nisem niti dotaknila. Drugače pa tudi upam na dobro izbiro vprašanj. Pa kolikor sem slišala ni ravno tako, da bi dobil od vsakega sklopa 1 vprašanje, baje da jih dobiš kar nekaj.

Ah ... bo že nekak.

Drži se!
 
Nazadnje urejeno:
Veliko sreče in znanja na izpitu!
l_googd_luck.gif

Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih: viewforum.php?f=10

Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom.

JC_ThankYou.gif
 
Pa sem tudi jaz prestopila še zadnjo stopničko [gooo.gif]

Vprašanja napišem pri posameznih izpraševalcih.
 
Čestitke! happy0064.gif Pa tudi meni je uspelo. grin.gif

Tudi jaz napišem vprašanja pri posameznik izprqaševalcih. Drugače pa ZAKON komisija... [teacher.gif]
 
Ja, res so ZAKON ... če bi vsi profesorji na faksu bili taki ... bi bilo veliko lažje in lepše in veselejše (saj vem, da ni pravilna oblika;) )
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu