6. 10. 2011 - Rosa, Brus, Poznanovič Jezeršek

Trenutno berete:
6. 10. 2011 - Rosa, Brus, Poznanovič Jezeršek

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Živjo!
A mi lahko prosim poveš, kdaj si se prijavila na strokovni izpit? Tako da približno vem kdaj bom pršla na vrsto.
Hvala in srečno. :)
 
Zdravo, kdaj pa imaš uro? Učenje...zakonodajo kr znam. Dans sem se začela učit ustavo. Ful me strašijo. Eni pravijo, da ni težko, drugi pa, da je ful.
 
Uro imam ob pol štirih.
Jaz pa se še neki ful sploh nisem začela učiti. Prejšnji teden sta imeli dve sodelavki pa je ena čist na izi naredla, druda pa padla slo in ustavo. Kdaj imaš pa ti uro?
 
Ojla, kako kaj učenje? Te je kaj strah? Bolj ko se približuje četrtek, bolj sem živčna. Upam, da nam ne bojo dajal preveč težka vprašanja. Lp
 
Haj.
Jaz niti približno ne vem vsega, od slovenščine še vedno skor nič. Pa čist je odvisno od sreče, upam da bo na naši strani. Kje pa delaš?
 
Vrtec Polzela. Jst tud upam, da bomo vprašane kaj lahkega in kar znamo, če ne bomo šli pa še enkrat.Jst bom vzela tableto za živče, da mi bo vseen.
 
A si zdaj prosta? Jaz pa delam v Slovenskih Konjicah. Pa mal sem pa že res živčna, jutr bo pa tak kriza. Pa saj če ne bo šlo prvič bo pa drugič.
 
Ojla, dans in jutri sem si vzela dopust, sam ne študijskega, kr svoj dopust sem dala. Ravnatlca niti neve, da imam strokovnega.A ti si doma? Jst grem zdajle še vse enkrat skozi - prebrat in ponovit, pol pa vržem zapiske v kot.
 
Nazadnje urejeno:
Veliko sreče in znanja na izpitu! l_googd_luck.gif

Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih (ustava, zakonodaja ali slovenščina): viewforum.php?f=10
Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom. JC_ThankYou.gif
 
Ja cel teden sem že doma, od prejšnjega petka. jaz pa se bom mogla še mal učit, ker slovenščine se še sploh nisem , samo preletela sem. A je težko? Upam, da je kaj takega ko že znam, ker zdaj še v šolo hodim, zadnji letnik pedagoške fakultete. Pa ful mam naporno vse tole.
 
Kaj vse moramo preživet? Se šolaš pa učiš pol pa te še s tem strokovnim mučijo. Groza.
 
Ojla, padla sem. Daj mi prosim pošlji tvojo številko, da te bom poklicala.Pri zakonodaji me je spraševala o nekih zakonih o vrtcu, baje so noiv. Pri ustavi pa tud nisem vse znala. Slovenščina je bla pa katastrofa.Tebi pa čestitam, da si se rešla tega.
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

  • Članek
Spoštovani, pošiljamo vam zbir povezav na novice, ki jih lahko sproti spremljate na spletnih...
Odgovori
0
Ogledi
63

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu