21. 6. 2011 - Selan, Gojković, Planinc

Trenutno berete:
21. 6. 2011 - Selan, Gojković, Planinc

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Pridružen
4. maj 2011
Prispevki
3
Zdravo!
Izpit imam 21.6., v komisiji pa so:
Zakonodaja:Selan
Ustava:Gojković
Slovenski jezik: Planinc
Ima še kdo to komisijo in ali kdo ve kaj več o njih? O Violeti Gojković in gospodu Selanu ne najdem skoraj nič informacij.
Pozdravček!
 

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Obnovljen prispevek uporabnika neza_verbic, ki je napisal:

Tudi jaz imam ob 16.30. Največ je napisanega o Planincu, ki naj bi bil zelo OK pa tudi o Selanu nisem slišala nič slabega. O Violeti Gojković pa še vedno ne vem ničesar nea.gif Bo kar bo, jaz sem se že udala v usodo, važno, da so potem počitnice ;)
Lp in veliko sreče pri učenju!
 
Pozdrav vsem mojim sotrpinkam. Ja, baje so ti vsi trije fulll vredu - pozitivno in s podvprašanji naravnani. Upajmo na srečo.

Se vidimo.
svare3.gif Laie_91A.gif
 
Tud jaz sem iz RP. Učila sem se kar iz teh zapiskov na tej strani pa malo sem šla čez ta vprašanja v katalogu znanja. Je pa tko vsega preveč, da bi se lahko vse nauču...men ne gre nič več v glavo dash1.gif Pa potiho tud jaz malo računam na srečo...kar bo, bo! :)
Lp!
 
Nazadnje urejeno:
Veliko sreče in znanja na izpitu!
l_googd_luck.gif

Po izpitu vas vabim, da zapišete vprašanja po izpraševalcih in področjih: viewforum.php?f=10

Z vprašanji po izpraševalcih in področjih pomagate ostalim uporabnikom.

JC_ThankYou.gif
 
JC_goody.gif Juhuhu naredila!!! Komisija je bila super, vsi trije so bili zelo prijazni. Potekalo je zelo sproščeno.
Pa še posamezna vprašanja:
Selan(zakonodaja): ocenjevanje (kolikokrat, na kakšen način, v kakšnem primeru se ponavlja, kaj je potrebno narediti pred ponavljanjem, koga je potrebno o tem obvsetiti...); strokovni organi-našteti; dokumentacija, javne listine in knjige, ki jih vodi šola.
Gojkovič(ustava): pravica do nedotakljivosti stanovanja (v katerih primerih lahko kdo poseže v zasebnost in to pravico in kdo je to, ter kdo vse mora biti prisoten); kam sodijo uredbe z zakonsko močjo (predsednik) in vse kar veš o tem; Konvencija o otrokovih pravicah ter posebaj opisati prvico do identitete.
Planinc(sloveščina): jezikovni priročniki (bolj podrobno slovnico-Bohorič, Vodnik, Kopitar, Toporišič); slušne prvone govora (našteti ter povedati in opisati katera je najboj "nevarna" za učitelje-register); nekaj o nastanku SLJ (1991-uporaba tudi v vojski in še nekje?...je slučajno slišal nekaj po radiu :) ); lastna imena kot pridevniki npr. Prešeren-Prešernov, Cankar-Cankarjev, Iskra-Iskrin in pa katera pišemo z malo (na -ski in -ški).
Upam, da sem vam bila v pomoč in veliko sreče pri učenju! sun_bespectacled.gif
 
pozdravljeni dragi sotrpini:)

vas lahko samo vprašam, kdaj ste dobili domov potrdilo, da je dokumentacija ustrezna. jaz namreč sedaj že 1mesec čakam na datum izpita in sem nenormalno živčna, kdaj bo. upam da še pred začetkom počitnic...

lp
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu