Drage moje sotrpinke,
tudi jaz ne vem, kaj se dogaja s to komisijo PLUŠKO(tega sploh ni bilo;nadomeščala ga je ena druga, katere si žal nisem zapomnila imena), PAČNIK, DEGAN KAPUS
Verjetno imajo to delo, ki ga opravljajo izven delovnega časa, zeloooo dobrooo plačano, kajti sama sem bila na vrsti bolj zadaj in vem, da tiste pred menoj niso opravile izpita. NOBENA ni zadovoljila komisije. Vse bi bilo v redu, če si nas gospe ne bi privoščile na račun podvprašanj, katrih odgovorov ni nikjer za zaslediti.
V pravilniku pod 27. čelenom piše, da izpit ne sme biti daljši od 15 minut, mene je pa samo zakonodajo spraševala toliko časa in ko sem že odgovorila na vprašanje, me je zelo rada zmedla s podvprašanjem in me prav zmagoslavno gledala. Dobila sem občutek, da so se gospe odločile, da TISTEGA USODNEGA 19.10. ne naredi nihče. Žal mi je le zato, ker sem se toliko učila, zdaj pa bom morala spet pred komisijo in močno, res močno upam, da dobim kakšne prijetnejše ljudi v komisiji, katerim bo v interesu, da nam podelijo ta potrdila, ker me zdaj zelo skrbi in imam občutek, kot da tega izpita ne bom nikoli naredila, saj sem pred to komisijo dobila občutek, kot da sem največji butelj na svetu.
Zanima me na podlagi katerih kriterijev komisija ocenjuje nastop, koliko je potrebno znati iz določenih področij, da te ocenijo pozitivno?
Če bi se pritoževale ministru, bi nas še bolj j.....,pa še nič ne moremo dokazati. Jaz bi bila bolj vesela, če bi ti izpiti bili v pisni obliki.