14. 2. 2011 - Smolej Mazovec, Kogoj, Bratina

Trenutno berete:
14. 2. 2011 - Smolej Mazovec, Kogoj, Bratina

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Pridružen
28. jan 2011
Prispevki
7
Dober dan sotrpini.

Danes sem dobil datum za opravljanje strokovnega izpita (14.2.2011 ob 15.30). Šele sedaj sem začutil tistio pravo nervozo oz. strah pred strokovnim izpitom :)))... No v glavnem v komisiji imam za zakonodajo (Smolej Mazovec - predsednica), ustava (Igor Kogoj) in slovenščina (Bojan Bratina).
Na foumu sem že malo gledal o posameznih izpraševalcih, a ni kaj dosti materiala. Zanimalo bi me, če ima kdo kakšne izkušnje s sledečimi izpraševalci in če bi mi lahko skakršnimikoli informacijami pomagal (pogosta vprašanja itd.).

Hvala.

LP,
Dejan
 

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Js ti samo predlagam da se ne zanašaj na to, da bo ista komisija. Ko sm v ponedeljek prišla na izpit me je skoraj kap, saj so mi spremenili celotno komisijo. Kakor sem spremljala ni to nič posebnega in VELIKOKRAT menjajo komisijo ali pa vsaj enega od njih. Želim ti veliko sreče!
 
Pozdravljen(i) sotrpin(i)!

Tudi jaz sem danes dobila pošto Connie_happy-mail.gif imam enako komisijo, isti datum ter isto uro 15.30.
Tako, da nama ne preostane nič drugega kot veselo na delo za kjige, read.gif

A si se že veliko učil? Poznaš kaj komisijo?
 
Živjo!

Jaz sem poslala prijavo 6.1 pa potem sem čez štiri dni dobila, da je s prijavo vse ok. Tako, da sem čakala slaba dva tedna na pošto in jo tudi dočakala:), čeprav bi lahko še malo počakala, da bi mi ostalo več časa za učenje. read.gif
 
Hej hej

Manulani, kdaj pa si se ti prijavila? Jaz se pa ravno odločam ali se že prijavit ali ne, nisem se še namreč začela učit, moram najprej zbrati zapiske na kup. Od kod pa ste vi kaj jemali te zapiske. Kako je kaj s temi, ki so za dobit tukaj na forumu, jaz še namreč nič ne vem kaj je uporabno ali ni...

no pa veselo učenje a ne...jaz se ga nič kaj ne veselim :?
 
Prijavila sem se 21. januarja, odločbo sem dobila v enem tednu, datuma pa še ne.
Sem se šele začela učit, ampak sama imam malo manj dela, ker mi ni treba ponavljat slovenščine. Sicer se mi pa zdi, da se da z vprašanji s foruma kar lepo naučiti bistveno.
 
Ima mogoče kdo kakšne dobre in aktualne zapiske - Zakon o OŠ?? v elektronski obliki ali od kod ste dobili te zapiske...no pač kakršnakoli pomoč dobrodošla :D :D

lp JC_ThankYou.gif
 
JC_goody.gif JC_goody.gif JC_goody.gif

Jupi uspelo mi je narediti in tako se mi je odvalil velik in težki kamen od srca.
Komisija je bila solidna in korektna.
Vprašanja zapišem pod izpraševalce.
[jumping0044.gif]
 
No pa je tud men uspelo prestat to mučenje. Ne zavidam tistim , ki še imaste to za naredit, ker je kr mal moreče. Čeprav potem na samem izpitu ne zgleda tako grozno. Vsaj ta komisija je bila zelo vredu in korektna.

Tako, da vsem, ki še boste opravljali strokovni izpit želim vso srečo!

Da pa vam poskušam samo zadevo vseeno malo olajšati vam bom svoja vprašanja iz strokovnega izpita zapisal pod rubriko posameznih izpraševalcev.

Lep pozdrav!
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Zadnji prispevki

Nazaj
Na vrhu