1. 2. 2011 - Brank, Oštir, Gombač

Trenutno berete:
1. 2. 2011 - Brank, Oštir, Gombač

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
10
Zavod
Vrtec Postojna
Živijo!
Tudi jaz se pridružujem vašemu forumu. Končno se mi je uspelo prijavit na strokovni izpit. Sem dobila pa kar hitro pošto- v 14 dnevih. Kot je vidno iz naslova teme, izpit opravljam 1. februarja. Komisije ne poznam. Kar bo,pač bo. Sedaj imam 14 dni, da se naučim vse kar je potrebno. Upam, da bo uspelo. Slovenščina mi ne bo delala večjih težav, vendar ustava in zakonodaja je par kar huda.
No ja,kar bo pač bo. Treba je pozitivno razmišljat. :-D good2.gif

Javite se, kdor ima še na ta dan izpit.

En lep pozdrav! sun_bespectacled.gif
 
Prispevki
10
Zavod
Vrtec Postojna
Ali imaš isto komisijo?
Čas se pa kar hitro obrača. Še malo pa bo dan D. clapping.gif Ma saj po svoje komaj čakam. KEr se mi ne da več;se i zdi, da bolj ko berem,se učim manj znam. Komaj čakam da bo za mano. Upam, da naredim vse.
Lepo učenje še naprej!! LP
 
Prispevki
10
Zavod
Vrtec Postojna
JC_goody.gif JC_goody.gif dance3.gif jeeee, uspešno opravla strokovni izpit!

Komisija je bla kar ok. Oštir se mi je zdela še najbolj stroga,vendar je vseeno priskočila na pomoč. Pri ustavi se mi je namreč zatikalo, nisem našla pravih besed. Tako,da sem mislila,da bom ustavo padla,vendar nisem.

Vprašanja pa so bila sledeča:
USTAVA: nedotakljivost stanovanja(uvrstitev, razlaga), načela delitve oblasti, katero je najvišje sodišče, naštej ostala sodišča(tle sem pol zanutila,ker sem pozabila na višje pa sem omenila računsko. potem me je pa vprašala njegove pristojnosti)
ZAKONODAJA: programi vrtca(kateri so,malo za opisat), koliko časa morata biti vzg. in pom.vzg. skupaj z otroki, vpis v vrtec, naloge pomočnice vzg.
SLO.JEZIK: katera ločila poznamo glde na njihovo postavitev(končna,nekončna), naštej nekončna ločila, moške sklanjatve( sem morala sklanjat moška imena- Mark, Marko, Jaka), napake iz priprav(narobe uporabljen vezaj oz. pomišljaj)
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

  • Zaklenjeno
Datum izpita: 16. maj 2023 Ura izpita: 15.45 Področje v šolstvu: vrtec Strokovni naziv...
Odgovori
0
Ogledi
438

Zadnji prispevki

Na vrhu