7. jun 2018 ob 16.00 - Alojz Pluško, Nada Grmek, Lidija Butina

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
8
Področje
  1. Vrtec
Datum izpita: 7. jun 2018
Ura izpita: 16.00

Področje v šolstvu: vrtec
Strokovni naziv: vzgojitelj

Izpraševalec za zakonodajo: Alojz Pluško
Izpraševalec za ustavo: Nada Grmek
Izpraševalec za slovenščino: Lidija Butina

Prijava poslana dne: 8. maj 2018
Potrditev prijave dne: 15. maj 2018
Obvestilo o izpitu dne: 18. maj 2018

Tudi jaz imam strokovni izpit (predsolska vzgoja) 7. junija ob 15.30.
Sestava komisije:
Predsednica-izprasevalka za predpise: Marjetka Brank,
Izprasevalka za ustavno ureditev: Katja Doltar,
Izprasevalka za slovenski jezik: Mateja Gomboc.

Ja, se vidiva! Zanimivo se mi zdi, da bova obe delali strokovni izpit iz predsolske vzgoje na isti dan, pa imava razlicne predstavnike komisije. No, kakorkoli ze.... upam, da nama uspe!! Pol bo to najin najsrecnejsi dan! :-)

Jaz delam za vzgojiteljico. Pa ti?
Uh.....me je ze zdaj malo strah.....upam, da ne "zmrznem" zaradi treme.

Tudi za vzgojiteljico 😂 Uh mene pa bolj skrbi, da mi bo zmanjkalo casa, da se lahko dobro pripravim.

Ja, saj..snovi je kr veliko. In mene je strah, da kaj zamesam, pozabim, zamutim....ne vem. Eh....bo ze....se imava nekaj casa, da se nauciva, kot je treba. Lepo se imej do takrat, dobro se uci in se vidiva tam na dan D. ;-)

Nazadnje uredil moderator:
Ja enake občutke imam jaz. [e-poštni naslov je odstranjen, saj ni dovoljena javna objava] je moj mail, ce se ti bo zdelo, da rabis pomoc, ne recem, da ti bom 100% znala pomagati, ampak mogoce pa le 😜. Mislim, da glede na to, da imava skupni datum si lahko druga drugi pomagava 💪🏼 Pa itak da mava to!!

Hej! Tvoj e-naslov ni viden.
S katerega konca Slovenije pa si? Jaz sem iz Stajerske. Uh, kako se ze dnevi odstevajo.... :-/

Hej, sotrpinka. Zdaj pa bo skoraj cetrtek in s tem najin odlocilni dan...Kako se drzis? Vse obvladas? Jaz sem ze malo panicna. Prevec me trema daje in ne vem, kako se je naj znebim.... Drugace sem vse prisla skozi, vendar ne vem, ce so se vsi podatki ohranili ob toliksni obseznosti snovi.

Hejla :) mah sploh ne govori, jaz sem prisla skozi, ce pa znam je pa druga zgodba. O vsem nekaj na splohsno in prakticno bi slo, sedaj se pa bolj podrobno ucim, no s slovenscino bom imela kar se dela :). Sem pa tudi jaz panicna pa itak imam obcutek, da nic ne znam. Se mi zdi da vse sproti pozabljam 😅 Ah bomo videli, upam da obema uspe 😂

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

Odgovori
0
Ogledi
80
Datum izpita: 18. jun 2026 Ura izpita: 16.15 Področje v šolstvu: poklicne in strokovne šole...
Odgovori
0
Ogledi
286
Datum izpita: 15. jun 2026 Ura izpita: 16.00 Področje v šolstvu: vrtec Strokovni naziv...
Odgovori
1
Ogledi
318
Datum izpita: 9. jun 2026 Ura izpita: 15.30 Področje v šolstvu: šola za otroke s posebnimi...
Odgovori
0
Ogledi
368
Datum izpita: 8. jun 2026 Ura izpita: 15.15 Področje v šolstvu: osnovna šola Strokovni...
Odgovori
0
Ogledi
292
Datum izpita: 9. jun 2026 Ura izpita: 15.15 Področje v šolstvu: osnovna šola Strokovni...
Odgovori
0
Ogledi
283

Učitelnik

Digitalne vsebine za strokovni razvoj učiteljev

Ogled Učitelnika

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Nazaj
Na vrhu