SIO Zotkini talenti 2016

  • Ustvarjalec teme SIO
  • Začetni datum
  • Odgovori 0
  • Ogledi 853

Trenutno berete:
SIO Zotkini talenti 2016

V soboto, 11. junija 2016, se bodo mladi, ki so na državnih tekmovanjih iz znanja in srečanjih v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) v šolskem letu 2015/16 dosegli najboljše rezultate, zbrali v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma na prireditvi ZOTKINI TALENTI 2016, kjer bo ob 16. uri potekala slovesna razglasitev rezultatov.

Prireditev letos poteka pod častnim pokroviteljstvom in s častznim nagovorom ministrice za izobraževanje, znanost in šport dr. Maje Makovec Brenčič.

Prireditev organizira ZOTKS v čast najboljšim mladim talentom, ki so se s svojim znanjem, sposobnostmi, z inovativnostjo in ustvarjalnostjo izkazali na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev v organizaciji ZOTKS. Njihovi rezultati si zaslužijo posebno pozornost. Vabljeni, da z nami počastite njihove dosežke.

Na letošnjo prireditev, ki jo bosta vodila Jure in Luka Sešek, je povabljenih več kot 1300 osnovno- in srednješolcev, staršev, mentorjev in drugih gostov. Med razglasitvijo nagrajencev s posameznih področjih pa bodo za popestritev skrbeli nadarjeni mladi, ki jih je ZOTKS izbral na za to namenjenem natečaju.

Pred slavnostnim dogodkom bo od 13.00 do 15.30 v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma potekala aleja fakultet in organizacij, kjer se bodo predstavile tehniške, naravoslovne in druge fakultete, nekaj podjetij in uspešnih projektov, ki so pri nas in po svetu predstavljali ZOTKS.

Več informacij in prijave na:


Prispevek ZOTKS

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Slovensko izobraževlano omrežje (SIO), sio.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu