Eurydice Slovenija Znanstvena konferenca ob 50. obletnici Pedagoškega inštituta

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Znanstvena konferenca ob 50. obletnici Pedagoškega inštituta

Pedagoški inštitud vabi na znanstveno konferenco »Raziskovanje vzgoje in izobraževanja v perspektivi družbenih sprememb«, s katero obeležujejo 50 let delovanja Pedagoškega inštituta in bo potekala v četrtek, 15. oktobra 2015, v Hotelu Slon (Slovenska cesta 34, Ljubljana).

Pedagoški inštitut, najstarejša znanstveno-raziskovalna inštitucija na področju izobraževanja, v letu 2015 praznuje 50. letnico svojega delovanja. Ob tej pomembni obletnici 15. oktobra 2015 organiziramo enodnevno znanstveno konferenco z naslovom »Raziskovanje vzgoje in izobraževanja v perspektivi družbenih sprememb«, na katero smo povabili domače strokovnjake s področja raziskovanja vzgoje in izobraževanja. Program konference predvideva sedem vabljenih predavanj, zaključi pa se z okroglo mizo z naslovom »Prihodnost izobraževanja v Sloveniji in vloga raziskovalnih ustanov«.


Vse dodatne informacije o znanstvenem posvetu bo z vami z veseljem delila Ana Mlekuž na elektronskem naslovu [email protected] in telefonski številki 01/420-12-51.

Vljudno vabljeni!

Dogodek je organiziran v okviru praznovanja 50. obletnice Pedagoškega inštituta, ki poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Vir: PEI, 14. 9. 2015- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu