SIO Video vodiči ustvarjanja H5p nalog in primeri nalog za poustvarjanje

Trenutno berete:
SIO Video vodiči ustvarjanja H5p nalog in primeri nalog za poustvarjanje

V času, ko je izobraževanje na daljavo postalo naša nova realnost, smo prepričani, da skupaj zmoremo ustvarjati nove poti do uspeha in izobraževanje dvigniti še na višjo raven.

Ekipa štirih študentov ter mentorja prof. Jože Rugelj in asist. Alenka Žerovnik smo v okviru projektnega dela pri predmetu IKT v izobraževanju za učitelje, profesorje, asistente in druge strokovne delavce v izobraževanju ustvarili spletno stran z 42 video vodiči in primeri interaktivnih nalog s h5p orodjem.

Naloge h5p lahko s svojimi AAI računi uporabite v naslednjih storitvah: Moodle spletne učilnice Pedagoške fakultete, Arnesovih spletnih učilnicah in v storitvi Arnes Splet.

V video vodičih smo predstavili postopek ustvarjanja raznolikih interaktivnih nalog, ki omogočajo ustvarjanje nalog s takojšnjimi povratnimi informacijami ter spremljanje dela učencev, dijakov ali študentov.

Praktične primere že ustvarjenih nalog pa lahko uporabite za poustvarjanje in tako hitro pripravite lastno zbirko nalog, saj je celotno gradivo na spletni strani dostopno z licencami Creative Commons.

URL spletne strani: Uporabi h5p v storitvi Arnes splet | Video vodiči za uporabo h5p v storitvi Arnes splet

Avtorji projekta: nosilec predmeta prof. dr. Jože Rugelj, izvajalka seminarjev v okviru katerega je nastala spletna stran asist. Alenka Žerovnik ter študenti – ustvarjalci video vodičev in nalog: Ines Jelenec, Laura Zavrl, Urška Erjavec in Oskar Težak.

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Slovensko izobraževalno omrežje (SIO), sio.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu