Eurydice Slovenija Vabilo strokovnim sodelavcem v vzgoji in izobraževanju, kulturi ... na Kulturni bazar 2017

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Vabilo strokovnim sodelavcem v vzgoji in izobraževanju, kulturi ... na Kulturni bazar 2017

Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Zavod RS za šolstvo v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za zunanje zadeve, Ministrstvom za okolje in prostor, Slovensko nacionalno komisijo za UNESCO in CMEPIUS (izvršni producent Cankarjev dom) vljudno vabijo na strokovno usposabljanje Kulturni bazar 2017, ki bo letos potekal v četrtek, 30. marca 2017, med 9. in 20. uro.


Bogat in zanimiv program strokovnega usposabljanja vključuje več kot šestdeset dogodkov: gledališke, glasbene in filmske predstave, predstavitve, delavnice, razprave in strokovna predavanja z vseh področji kulture. Osrednja tema Kulturnega bazarja 2017 bodo kreativnost, partnerstvo in kreativno povezovanje.

Program strokovnega usposabljanja, namenjen strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, strokovnim delavcem širše strokovne javnosti ter študentom, je objavljen na spletni strani Kulturnega bazarja. Hkrati z objavo programa se je odprla elektronska prijava na dogodke.


Vir: MK, 16. 1. 2017

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu