Eurydice Slovenija Vabilo slovenskim podjetjem k udeležbi na Dnevu slovenske industrije v CERN

Prispevki
3.897
V Ženevi bo 7. in 8. oktobra 2019 »Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN« v organizaciji Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Javne agencija SPIRIT Slovenija ter Gospodarske zbornice Slovenije.

Dogodek je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja CERN in v projekte, ki so potencialno zanimivi za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.

Vsa podjetja, ki v sodelovanju na dogodku vidite priložnosti za širitev prodajnih in razvojnih aktivnosti, vabljena, da svoj interes potrdite tako, da izpolnite elektronsko prijavnico (en) najkasneje do 24. marca 2019 ter si s tem pridobite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov/storitev ter srečanja s predstavniki CERN.

Za vsa prijavljena in zainteresirana podjetja bo v prostorih MIZŠ 21. marca 2019 organiziran pripravljalni seminar, na katerem bo natančneje predstavljena organizacija CERN ter sam dogodek.

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.


Na vrhu