Eurydice Slovenija Vabilo na Posvet mladinskega sektorja 2015

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Vabilo na Posvet mladinskega sektorja 2015

Posvet mladinskega sektorja je letni dogodek namenjen mladim, mladinskim delavcem in voditeljem, predstavnikom mladinskih organizacij in organizacij za mlade in vsem drugim, ki na takšen ali drugačen način soustvarjajo in sooblikujejo področja, politike in programe za mlade.

Namen posveta je graditi na temeljih, ki jih je vzpostavila Resolucija o razvoju mladinskega sektorja in mladinske politike 2014, ki je bila sprejeta na lanskem posvetu, upoštevajoč aktualne izzive v sektorju. Na posvetu v letu 2014, smo se ukvarjali predvsem s pričakovanji mladinskega sektorja do zunanjih deležnikov in odločevalcev. V tem pogledu, bo letošnji posvet usmerjen predvsem v sektor, njegove akterje in njihovo delovanje. Na posvetu bodo razpravljali o procesu strukturiranega dialoga, financiranju mladinskih programov iz evropskih sredstev, nacionalni poklicni kvalifikaciji mladinski delavec oz. mladinska delavka in podpori in razvoju mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni.

Posvet mladinskega sektorja bo potekal v petek, 4. decembra 2015, s pričetkom ob 9. uri v Konferenčnem centru na Brdu pri Kranju.

Vir in več informacij: MSS, 16. 11. 2015- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu