Uveljavljanja potrdil celoletnih dejavnosti, mentorstev ipd. za prekrivna šolska leta

Trenutno berete:
Uveljavljanja potrdil celoletnih dejavnosti, mentorstev ipd. za prekrivna šolska leta

Prispevki
13
Področje
  1. Poklicne in strokovne šole
Pozdravljeni,

prosim vas za odgovor.

Ali se mi lahko pri naslednjem napredovanju v nazive upoštevajo potrdila za npr. različna mentorstva, nagrade učencev ali vodene dejavnosti (ipd.) iz š. l. 2018/19, če bi prejšnje napredovanje v nazive oddal v maju ali juniju 2019 (z datumom odločbe 1. 7. 2019), zaradi česar omenjenih potrdil še ne bi mogel uporabiti maja oz. junija 2019, saj dejavnost v š. l. 2018/19 še ni bila zaključena.
Če je odgovor ne, me zanima, kdaj bi omenjeno delo sploh lahko uveljavljal oz. ali je dodatno delo za prekrivna leta avtomatično nično ali se ga lahko za zadnji mesec ali dva oz. tri (če se šteje šolsko leto do konca avgusta) pri napredovanju lahko uveljavlja vnaprej.

Hvala za pomoč in odgovor. Vesel bom argumentiranih odgovorov. Namen se imam obrniti tudi na Ministrstvo.
Je morda kdo že prejel njihov odgovor in bi ga bil pripravljen deliti na forumu? Predvidevam, da gre za precej pogosto težavo.

Nekje na forumu ali v FB-skupini sem že zasledil odgovore, a jih sedaj ne najdem. Verjetno so se pojavili kot komentarji v nekem drugem sklopu.


Imam pa še dodatno vprašanje. Ali se ocenjevanje na poklicni maturi lahko upošteva pri napredovanju v nazive (za ocenjevanje pisnega dela in za članstvo v komisiji na ustnem delu)?
Se lahko uvrsti pod - strokovno delo pregledovalca izpitnega gradiva pri zunanjem preverjanju znanja v obsegu 20 do 30 ur - člen 20, razdelek b, alineja 27? Ali to velja le za gimnazijsko maturo?

Hvala za pomoč in dobro voljo!
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Glavni stavkovni odbor Sindikata vzgoje in izobraževanja je potrdil stavkovni sporazúm, ki ga je...
Odgovori
0
Ogledi
127

Zadnji prispevki

Na vrhu