Člani študijske skupine »Notranja oprema in kultura bivanja« so v letošnjem študijskem letu obravnavali kuhinjo: spoznavali so preobrazbo tradicionalne v sodobno kuhinjo, kako poteka njeno snovanje in na kaj moramo biti pri tem še posebej pozorni. Spoznavali so nove tehnologije, materiale, drugačne prostorske rešitve. Spregovorili so o tem, katere so potencialne ovire in nevarnosti v kuhinji, kakšno je prilagajanje prostora za staranje doma, v publikaciji pa predstavljajo tudi svoje kuhinje.
Mentorica arh. Barbara Železnik Bizjak in člani skupine vas vabijo, da se jim v četrtek, 19. maja 2022, ob 15. uri pridružite na spletnem dogodku, na katerem vam bodo povedali več o kuhinjah, predstavili svoje delo in publikacijo, ki si jo lahko ogledate tudi na spletni povezavi: https://www.utzo.si/dosezki-studijskih-skupin.
Zoom povezava za vključitev na spletni dogodek: Join our Cloud HD Video Meeting
Meeting ID: 537 277 0521
Passcode: 9X4kju
Vir in več informacij: UTŽO, maj 2022
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
Mentorica arh. Barbara Železnik Bizjak in člani skupine vas vabijo, da se jim v četrtek, 19. maja 2022, ob 15. uri pridružite na spletnem dogodku, na katerem vam bodo povedali več o kuhinjah, predstavili svoje delo in publikacijo, ki si jo lahko ogledate tudi na spletni povezavi: https://www.utzo.si/dosezki-studijskih-skupin.
Zoom povezava za vključitev na spletni dogodek: Join our Cloud HD Video Meeting
Meeting ID: 537 277 0521
Passcode: 9X4kju
Vir in več informacij: UTŽO, maj 2022
Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si
Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.