Uspešno opravila!

Trenutno berete:
Uspešno opravila!

Prispevki
13
Naziv
magistrica profesorica slovenistike
Zavod
/
Področje
  1. Gimnazija
Pozdravljeni vsi na forumu.
Tudi jaz sem včeraj uspešno opravila strokovni izpit. Strahu je bilo ogrooomno, učenja ravno tako, a je bilo uspešno. Najhuje je, ker ne veš kaj te bodo vprašali oz. kako podrobno bodo šli. Nam so menjali komisijo, kar dva člana. Sicer pa res ni tako hudo, kot se kaže, ampak vedeti pa moraš, kar je logično. Sicer pa pomagajo s podpvprašanji in te usmerjajo. Hvala vsem, ki objavljate na forum gradiva in vprašanja. Vsem so nam v veliko pomoč! Vsem, ki vas izpit še čaka, želim uspešno opravljanje!
 
Prispevki
24
Področje
  1. Osnovna šola
Opravilaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;))

tudi jaz sem uspešno opravila strokovni izpit, res je fenomenalen občutek ;) Moram povedati, da je bila komisija zelo prijetna, pomaga in počaka na odgovor. Sama sem bila zelo nervozna in kar nekaj sivih las mi je povzročil ta strokovni izpit, če pa bi ga šla še enkrat delat, pa bi bila dosti bolj sproščena. Vsem tistim, ki vas strokovni še čaka pa želim super učenje in predvsem ne verjemite vsemu napisanemu in povedanemu. Enostavno zaupajte v svoje znanje in ZAUPAJTE VASE. Forumu pa bi se še enkrat najlepše zahvalila za vso pomoč pri zapiskih, vprašanjih in odgovorih.

BRAVO FORUM MLADI UČITELJ ;)
 

minnaxy

Donator
Prispevki
50
Področje
  1. Osnovna šola
Strokovni je tudi za mano in USPEŠNO opravljen! Januar je bil izredno naporen mesec, dejansko si za knjigami večino dneva.
Hvala za forum, predvsem za skupna vprašanja in po izpraševalcih! Vsekakor bom donirala svoj prispevek!

HVALA 100x! :)
 

minnaxy

Donator
Prispevki
50
Področje
  1. Osnovna šola
Malenkost. Žal je prispevek bolj volunterski - takšen kot je bilo pripravništvo. Ob prvi pravi plači bom zagotovo še kaj prispevala, saj brez foruma enostavno ne bi šlo ;) Vse pohvale! (y)
 

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.575
Hvala še enkrat in glede prispevka se sploh ne obremenjujte. Vsak dober namen šteje in veseli me, da ste se odločili za donacijo, saj bomo z njo lažje pokrili stroške strežnika in programske opreme. Veseli me tudi, da vam je forum pomagal pri pripravi na strokovni izpit. Upam pa, da boste na svoji nadaljnji poti na našem forumu še kdaj našli koristne informacije ali sami prispevali svoje.

Srečno! ;)
 
Prispevki
63
Področje
  1. Osnovna šola
Res je prelep občutek, ko je strokovni mimo. ;)
Vsem, ki vas to še čaka, želim veeeliko sreče, predvsem pa zaupajte vase in v svoje znanje, nikakor se ne pustite zmesti! Res je, da je potrebno vložiti kar nekaj časa in truda za učenje, vendar se splača.

Lep pozdrav! ;)
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

  • Članek
Ob svetovnem dnevu učiteljev je minister za izobraževanje, znanost in šport Igor Papič opozoril...
Odgovori
0
Ogledi
171

Zadnji prispevki

Na vrhu