Učitelj za DSP, svetovalni delavec

• Ustvarjalec teme Ustvarjalec teme sabinca26
  • Začetni datum Začetni datum
  • Odgovori Odgovori 0
  • Ogledi Ogledi 2.229
Prispevki
7
Pozdravljeni!

Zanima me, kdo v praksi lahko dejansko izvaja učno pomoč, dodatno strokovno pomoč, svetovalno delo.
Vem, da uradno naj bi to bili pedagogi, specialni pedagogi, psihologi....
Kaj pa, če šola ne dobi kadra? Lahko to izvaja tudi predmetni učitelj? Zanima me, če lahko ravnatelj v tem primeru zaposli tudi predmetnega učitelja?
Bila sem namreč na enem razgovoru za svetovalno delavko (drugače sem geograf, sociolog), ker bi lahko dobila zaposlitev. (Žal so se odločili za drugega kandidata).

Hvala za odgovore :)

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
Ste navdušeni nad programiranjem in izobraževanjem ter želite prispevati k širjenju digitalne...
Odgovori
0
Ogledi
26
  • Članek Članek
Matej Matkovič belokranjskim učencem bliža svet z igrami in tehnologijo, zgodovino pa z...
Odgovori
0
Ogledi
35
  • Članek Članek
"Ne sme nihče, kdor je imenovan za šolsko službo in od tega dobiva prihodek, ob grožnji s...
Odgovori
0
Ogledi
41
  • Članek Članek
Šole se srečujejo z globoko kadrovsko krizo, pomanjkanje učiteljev je največje do zdaj. Šolski...
Odgovori
1
Ogledi
143
  • Članek Članek
"Na osnovi dosedanjega dela v slovenskem šolskem prostoru sem prepričan, da je slovenski šolski...
Odgovori
0
Ogledi
96
Hej, imam vprašanje pa nikjer nisem se zasedila tocnega odgovora in upam da lahko kdo tukaj...
Odgovori
1
Ogledi
503
  • Članek Članek
V Sloveniji je veliko pomanjkanje učiteljev, šole pa si pomagajo s študentskim delom in...
Odgovori
0
Ogledi
207

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu