Učitelj brez ustrezne izobrazbe

Trenutno berete:
Učitelj brez ustrezne izobrazbe

Prispevki
1
Pozdravljeni,

kot študentka, ki namerava v študijskem letu 2023/2024 končati s študijem 2. stopnje na Pedagoški fakulteti v Ljubljani (smer predmetno poučevanje - matematika), me zanima, v čem se razlikuje poučevanje na osnovni šoli kot nekdo, ki študija ni končal, in ima samo srednješolsko izobrazbo, ter poučevanje na osnovni šoli kot nekdo, ki je študij končal, in je magister profesor poučevanja predmeta (v mojem primeru matematike)? Veliko je namreč primerov, kjer zaposlijo posameznike, ki nimajo ustrezne izobrazbe...

Najlepša hvala v naprej za kakršen koli odgovor. :)

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Digitrajni učitelj je inovativni projekt, ki dviguje kompetentnost strokovnih delavcev v...
Odgovori
0
Ogledi
13
  • Članek
Digitrajni učitelj je inovativni projekt, ki dviguje kompetentnost strokovnih delavcev v...
Odgovori
0
Ogledi
369
  • Članek
Koliko bi po novi plačni lestvici, ki naj bi jo prinesla skoraj milijardo evrov težka reforma...
Odgovori
0
Ogledi
435
Pozdravljeni! Ali morda kdo ve ali se bo letos izvajal projekt Učim se biti učitelj? Kdaj se...
Odgovori
1
Ogledi
584
  • Zaklenjeno
Pozdravljeni. Dobila sem komisijo g. Groznik (ustava), ga. Šenica Pavletič (predpisi) in ga...
Odgovori
1
Ogledi
879
  • Članek
Novinarska konferenca ob začetku projekta za digitalno izobraževanje zaposlenih v...
Odgovori
0
Ogledi
286
  • Članek
Na okrogli mizi NIJZ-ja je o izzivih na področju duševnega zdravja spregovorilo pet ministrov...
Odgovori
0
Ogledi
198

Zadnji prispevki

Na vrhu