Eurydice Slovenija Tudi letos sofinanciranje programov v podporo družinam

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Tudi letos sofinanciranje programov v podporo družinam

Na spletišču ministrstva za delo je z dne 15. 5. 2015 objavljeno sporočilo za javnost o tem, da so na ministrstvu podpisali pogodbe z izvajalci programov centrov za družino, ki jih bo ministrstvo sofinanciralo v letošnjem letu in so bili izbrani na javnem razpisu.

Centri za družine predstavljajo osrednji prostor v lokalnem okolju, namenjeni so druženju in zagotavljanju potreb različnih družin v vseh življenjskih obdobjih. Vsebine prispevajo k lažjemu usklajevanju poklicnega, družinskega in zasebnega življenja, krepitvi enakih možnosti žensk in moških ter nudijo informacije in znanja za kvalitetno življenje posameznic in posameznikov oziroma družin.

V letu 2015 bo ministrstvo sofinanciralo 6 centrov za družine, ki v lokalnem okolju prijavitelja zagotavljajo prostor neformalnega druženja in izvajajo vsebine namenjene različnim oblikam družin. Ministrstvo bo za sofinanciranje vseh centrov zagotovilo169.206,00 evrov.

Izbrani in sofinancirani programi so: Združenje bonding psihoterapevtov; Sonček – Zveza društev za cerebralno paralizo so.p., Zveza prijateljev mladine, Ljubljana Moste Polje; Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote; Ljudska univerza Šentjur in Društvo za razvoj človeških virov in socialnih programov NOVUS.

Ogled sporočila na izvorni strani...

- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu