Tretji steber

Trenutno berete:
Tretji steber

Prispevki
24
Pozdravljeni,
mi kdo prosim lahko s konkretnimi primeri pove, kaj vse lahko šteješ v III. steber v ILND - nekaj je v pravilnikih, prosil pa bi še za konkretni primer (npr. "mentor na tekmovanju iz znanja slo/geo/fiz..." in podobno).
Hkrati me zanima - glede na to da imam ogromnooo ur, ki naj bi jih prinesel s tem stebrom, kaj se zgodi, če jih vendarle "zmanjka" - dlje časa poleti sediš na šoli ali kaj?
Hvala vsem za resne odgovore. LP
 
Prispevki
4
Zdravo.
Mi smo na začetku leta dobili Excel tabelo, ki jo izpolnjujemo in ki je imela vse postavke za vsak steber posebej. V glavnem zajema organizacijo in izvedbo tekmovanj, nadomeščanja, dežurstva, izobraževanja, organizacijo šolskih prireditev, spremstva, šole v naravi, izmenjave, pisanje poročil za DSP. To je zelo v grobem.
Če čez leto ne zapolnite III. stebra, je potem odvisno od šole, kako postopa. Ponekod gredo poleti ti učitelji na dopust teden ali dva kasneje, drugod jim to pogledajo čez prste in morda "mladi" delajo nekaj dni dlje zaradi manjšega števila dni dopusta. Naj bi sicer bilo delo vodstva, da ure razdeli učiteljem po potrebi in jim zapolni vse 3 stebre, vendar to ni tako enostavno in konec leta res velikokrat pride do razlik. Najbolje, da malo vprašate sodelavce, kakšna je praksa pri vas in boste dobili najbolj točne informacije.
Kar se tiče beleženja III. stebra, so zelo dobra navodila, če v Google vpišete iLDN 3. steber. Tam je zapisano tudi, kako se štejejo nadomeščanja ipd.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu