Eurydice Slovenija Strokovni posvet Ustvarjalni gib - most med izobraževanjem in umetnostjo

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Strokovni posvet Ustvarjalni gib - most med izobraževanjem in umetnostjo

Ravnatelji, učitelji, plesni umetniki in ostale zainteresirani, ki vključujete ali bi želeli integrirati plesno umetnost in ustvarjalni gib kot učni pristop v okviru rednih ali izbirnih predmetov osnovne šole, vabljeni na strokovni posvet Ustvarjalni gib - most med izobraževanjem in umetnostjo, ki bo 30. 6. 2015 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani.

Oblikovali bodo tudi mrežo šol, vključenih v model sodelovanja učiteljev, študentov Pedagoške fakultete in plesnih umetnikov za uporabo ustvarjalnega giba na različnih vzgojno-izobraževalnih področjih v osnovni šoli.

Na posvetu bodo predstavljeni primeri dobre prakse iz slovenskih osnovnih šol, mednarodni projekt ArtsBridge in projekt integracije ustvarjalnega giba v pouk, ki poteka na UL PeF. Poleg tega bo predstavljena mreža kulturnih koordinatorjev.

Gostja posveta bo prof. dr. Lynnette Y. Overby iz Univerze Delaware (ZDA), ki bo predstavila projekt ArtsBridge in vodila delavnico integracije ustvarjalnega giba v pouk.

Posvet organizirajo UL Pedagoška fakulteta, JSKD in Zavod Federacija s podporo Ministrstva za kulturo in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Vabilo

Ogled sporočila na izvorni strani...

- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu