Eurydice Slovenija Strokovni posvet “Evropska unija v slovenskem izobraževalnem sistemu”

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Strokovni posvet “Evropska unija v slovenskem izobraževalnem sistemu”

Na spletišču CMEPIUS je z dne 1. 2. 2016 objavljeno vabilo na strokovni posvet “Evropska unija v slovenskem izobraževalnem sistemu”.

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji v sodelovanju s Fakulteto za družbene vede Univerze v Ljubljani v petek 5. 2. 2016 ob 10. uri organizira strokovni posvet o pomenu in vlogi EU vsebin v slovenskem izobraževalnem sistemu. Posvet bo v veliki dvorani Fakultete za družbene vede (Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana).

V prvem panelu bodo evropska poslanca Tanja Fajon in Igor Šoltes, državna sekretarka dr. Andreja Barle Lakota (MIZŠ) ter strokovnjak za področje šolstva iz EK Konrad Fuhrmann, spregovorili o pomenu in vlogi EU vsebin v slovenskem izobraževalnem sistemu. V drugem panelu bodo predstavniki civilne družbe, evropskih in vladnih institucij predstavili različne državne/evropske projekte in projekte civilne družbe ter možnosti za njihovo povezovanje. V tem panelu bo direktorica CMEPIUS dr. Alenka Flander spregovorila o evropskih programih izobraževanja in usposabljanja in njihovem doprinosu h krepitvi evropske dimenzije v slovenskem izobraževalnema prostoru.

Posvet se bo odvijal v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede (Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana).

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu