Strokovni izpit kot pom. vzg. - velja v šolstvu?

Trenutno berete:
Strokovni izpit kot pom. vzg. - velja v šolstvu?

Prispevki
2
Živjo,

Zanima me, ali mi strokovni izpit opravljan v vlogi pomočnice vzgojiteljice velja tudi , če dobim službo v šoli (kot učiteljica predmetnega pouka) ali ga moram ponovno opravljati?

Hvala in LP,
Melly

Prispevki
9
Odg: strokovni izpit kot pom. vzg. - velja v šolstvu?

Pozdravljeni!
Zanima me podobno vprašanje. Imam izobrazbo za pomočnico in vzgojiteljico, zato sem se na razpisu za volentersko pripravništvo prijavila za oboje. Če dobim pripravništvo za pomočnico za 6 mesecev, ali lahko po tej dobi opravljam strokovni izpit le za pomočnico ali lahko tudi za vzgojiteljico, ter ali mi strokovni izpit pomočnice velja tudi, če se želim zaposliti kot vzgojiteljica?

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.575
Odg: strokovni izpit kot pom. vzg. - velja v šolstvu?

Uporabnik pinguxs je napisal:
Pozdravljeni!
Zanima me podobno vprašanje. Imam izobrazbo za pomočnico in vzgojiteljico, zato sem se na razpisu za volentersko pripravništvo prijavila za oboje. Če dobim pripravništvo za pomočnico za 6 mesecev, ali lahko po tej dobi opravljam strokovni izpit le za pomočnico ali lahko tudi za vzgojiteljico, ter ali mi strokovni izpit pomočnice velja tudi, če se želim zaposliti kot vzgojiteljica?
Strokovni izpit opravljate za področje, kjer ste opravljali pripravništvo oz. iz katerega področja ste poslali priprave. Opravljen strokovni izpit pa vam velja za področje vzgoje in izobraževanja.

Prispevki
86
Pozdravljeni,

Sem univ. dipl. prof sociologije in pedagogike. Če prav razumem: če se zaposlim kot npr. pomočnica vzgojiteljice, učiteljica v podaljšanem bivanju, ali na kakšnem podobnem delovnem mestu v VIZ, se mi to obdobje zaposlitve prizna v tistih 6 mesecev delovnih izkušenj, ki so potrebne za prijavo na strokovni izpit?

LP

Prispevki
86
Hvala. Se pravi, da ni potrebno biti zaposlen na točno tisti strokovni poziciji, iz katere si diplomiral?

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Pozdravljeni, pripravljam se na strokovni izpit za VZGOJITELJA. Zanima me, kje lahko najdem...
Odgovori
1
Ogledi
317
  • Vprašanje
Pozdravljeni, Pripravljam se za strokovni izpit za pomočnika vzgojitelja. Na forumu se ne...
Odgovori
1
Ogledi
401
Pozdravljeni. Pripravljam se za strokovni izpit (pomočnica vzgojiteljice). Zanima me ali se je...
Odgovori
0
Ogledi
652
Komisija: ustava: Bostjan Janezic, zakonodaja: Marija Urank in slovenscina: Mojca Honzak...
Odgovori
0
Ogledi
926
Živjo vsi na tem forumu. Danes pa je tudi meni uspelo in res ni tako grozno kot se morda zdi...
Odgovori
0
Ogledi
802
Pozdravljeni! Zanima me, približno kako dolgo se čaka na strokovni izpit od same prijave?
Odgovori
1
Ogledi
963
Moja izpitna so bili: ustavno ureditev, Aljaž Kavšek: Najprej sem morala povedati kdo je...
Odgovori
0
Ogledi
907

Zadnji prispevki

Na vrhu