Startup izziv za profesorje tudi v Novi Gorici!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
3
Zavod
Primorski tehnološki park
Področje
Osnovna šola, Poklicne in strokovne šole, Gimnazija, Višja strokovna šola, Visoka šola
Se strinjate z nami, da družba potrebuje več inovativnosti, ustvarjanosti in podjetnosti, še posebej mladi, ki jih čaka vstop na vse bolj zahteven trg dela?

Pridružite se nam na že 2. izvedbi, tri dnevne delavnice Startup izziv za učitelje, profesorje in vodstva šol!

Glede na lanske pozitivne izkušnje udeležencev in kasnejšega velikega zanimanja okoliških šol, vam z veseljem sporočamo, da bomo Startup izziv, v soorganizaciji z Agencijo SPIRIT Slovenija, ponovno organizirali. Lani se nam je na dogodku pridružilo kar 30 udeležencev iz Goriške in sosednje Italije, ki so oblikovali 8 podjetniških ekip in s pomočjo 7 strokovnih mentorjev zaključili izziv s kar dvema nagrajenima ekipama s strani strokovne komisije.

naslovna.png


Kaj je Startup izziv?

Tri dnevna, brezplačna in intenzivna delavnica na kateri spoznate metodologije vitkega podjetništva, ki jih lahko uporabite v pedagoškem procesu in z njihovo pomočjo spodbujate veščine kreativnosti, iniciativnosti in podjetnosti.

Kako bo potekalo delo?

Na delavnicah boste delali v majhnih skupinah v zelo prijetnem in spodbudnem okolju. Razvijali boste lastne, konkretne podjetniške ideje in se ob tem ogromno naučili o timskem delu, ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti. Imeli boste izkušeno strokovno pomoč ter vse potrebne pripomočke in gradiva. Dobili boste tudi potrdilo o strokovnem usposabljanju delavcev v vzgoji in izobraževanju, ki se vrednosti z ustreznim številom točk glede na časovno trajanje projekta.

Kdaj? 22.-24. avgust 2017 (od 8.00 – 16.00)

Kje? Nova Gorica

Kako se prijavite?

Prijave že zbiramo na elektronskem naslovu: [email protected], zato pohitite in si zagotovite prosto mesto čimprej!

komiosija.png


Več informacij

Kakšni so vtisi udeležencev?

“Pridobili sva veliko novih znanj, ki jih bova lahko uporabili predvsem pri svojem strokovnem delu, pa tudi v zasebnem življenju. Zadovoljni sva, da so nas predavatelji spretno vodili po področjih, ki jih ne poznava najbolj in se z njimi dnevno niti ne ukvarjava.”

Barbara Kragelj Jerič
in Polona Škvarč, OŠ Kanal, mentorici zmagovalne ekipe vseslovenskega tekmovanja POPRI 2017
PolBarbara.png
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Na vrhu