Eurydice Slovenija Spreminjam šolo.si - podpora individualizaciji v poklicnem izobraževanju

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Spreminjam šolo.si - podpora individualizaciji v poklicnem izobraževanju

Center za poklicno izobraževanje (CPI) vas vabi k ogledu spletne strani spreminjam šolo.si, na kateri so na enem mestu združili podporo individualizaciji v poklicnem in strokovnem izobraževanju. Spletna stran je razdeljena na dva ključna dela: primere dobrih praks in strokovno podporo, ki se med seboj nevsiljivo prepletata.

Za zdaj so na spletni strani objavljeni primeri dobrih praks, ki so jih zbrali v okviru mednarodnih projektov. Zavedajo pa se, da je na šolah še veliko primerov dobrih praks, ki jih ob pripravi spletne strani še niso uspeli odkriti in opisati, zato vas vabijo k sodelovanju, saj želijo spletno stran še naprej razvijati in bogatiti. Vaših povratnih informacij bodo veseli.

Na spletni strani je objavljeno tudi celotno poročilo (pdf) raziskave o načrtovanju in izvajanju individualizacije in njenih rezultatov.

Spletna stran Spreminjam šolo.si je nastala v projektu »Podjetnost, fleksibilnost in individualizacija za boljše zaposlitvene možnosti mladih«. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov v obdobju 2007-2013, 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, prednostne usmeritve 1.4. »Pospeševanje razvoja novih zaposlitvenih možnosti«.

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu