Eurydice Slovenija Spletni posveti Evropske komisije za okvirni program Obzorje Evropa

Prispevki
4.524
Bi želeli sooblikovati prihodnji evropski okivrni program za raziskave in inovacije “Obzorje Evropa”? Evropska komisija European Commission je pripravila tri spletne posvete, na katere vabi vse zainteresirane ter splošno javnost.

Prvi spletni posvet je odprt do 8. septembra 2019 in se nanaša na strateško načrtovanje programa “Obzorje Evropa”: https://tinyurl.com/yylwcovx. V okviru tega pozivajo k razmisleku o tem, kateri naj bodo cilji in prednostne naloge v prihodnjem okvirnem programu EU za raziskave in inovacije.

Drugi spletni posvet je odprt do 15. septembra 2019 in se nanaša na implementacijo: https://tinyurl.com/yyxl9n9q. Tu Evropska komisija pričakuje predloge za celoten razpisni postopek – od ocenjevanja, delovnega programa do poročanja.

Tretji spletni posvet, ki je odprt do 27. avgusta 2019, pa je namenjen institucionaliziranim partnerstvom: https://tinyurl.com/y2zu9mkk. Kakšna priporočila imate za sedem institucionaliziranih partnerstev. ki so načrtovana v programu “Obzorje Evropa”, želi vedeti Evropska komisija.

Vaše mnenje šteje, zato prijazno vabljeni k sodelovanju!

Vir: MIZŠ, avgust 2019

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Na vrhu