Eurydice Slovenija Sodelujte v Eurodeskovi raziskavi o mladinskem informiranju

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Sodelujte v Eurodeskovi raziskavi o mladinskem informiranju

Mobilnost mladih močno prispeva k širjenju obzorij posameznika, spodbuja zaposljivost, kreativnost in učenje ter razvija kompetence, ki ljudem omogočajo pozitivno interakcijo v medkulturni družbi.

Prejemanje pravih informacij v pravem trenutku je ključno za udeležbo v programih evropske mobilnosti, zato je evropska pisarna Eurodesk pripravila raziskavo, ki bo pomagala prepoznati potrebe mladih, ki iščejo informacije o priložnostih za mobilnost.

V raziskavi sprašujejo: Si se že izkusil mobilnost? Kaj je sprožilo tvoj odločitev? Kje si izvedel za takšne priložnosti? Kakšne informacij potrebuješ?

Raziskavo lahko izpolnete tukaj.


Kam se laho mladi obrnete po informacije o mednarodnih priložnostih za mobilnost v vaši regiji? Katere so organizacije z vsemi potrebnimi napotki, kam se obrniti, če želimo v drugi državi študirati, delati, opravljati prostovoljsko službo ... Če želite vedete več o Eurodeskovih regionalnih partnerjih, so pripravili pregled Eurodeskovih regionalnih partnerjev v Sloveniji. Prenesete si ga lahko tukaj (.pdf)

Vir: MOVIT, 21. 4. 2017

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu