V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Predpisanega obrazca ni. Najbrž je potreben zapisnik s sklepom. Več o tem iz Pravilnika o pripravništvu strokovnih delavcev na področju vzgoje in izobraževanja:Imela bi vprašanje glede skrajšanja pripravništva. Potrebujem kak poseben obrazec. Pomočnica ravnateljice, ravnateljica in mentorica se že strinjajo s tem. Koliko časa se potem to obravnava? 4 meseci mi potečejo 1. julija.
Preverite moj prejšnji prispevek v tej temi.Pozdravljeni,
z ravntateljico sem se dogovorila za skrajšanje volunterskega pripravništva. Večkrat sem zasledila, da se skrajša iz 10. na 6 mesecev. Ko sem pa danes šla dejansko gledat pravilnik o opravljanju pripravništva strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju, pa piše, da se skrajša za 1/4 trajanja, torej bi to bilo 2,5 meseca oz po 7,5 mesecih opravljenega pripravništva. Je tako prav ali se lahko skrajša po 6. mesecih in če ja, kje je to zapisano?
Najlepša hvala za pomoč!
Lp
Ne, to nima veze s strokovnim izpitom. Pripravništvo se vam lahko skrajša, če vam to odobri ravnatelj. S tem ste pripravništvo končali in se lahko prijavite na strokovni izpit.Zanima me ali je za skrajšanje pripravništva potrebno opraviti strokovni izpit?
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.