Seminarska naloga (svet. delavci)

Trenutno berete:
Seminarska naloga (svet. delavci)

Prispevki
2
Kateri ravnastelj pa preverja ustreznost seminarske? Moj bivsi delodajalec ali tisti, pri kateremu je zaposlen moj mentor?
 
Prispevki
2
Zdravo! Jaz imam pa naslednje vprašanje. Namreč 3 mesece sem delala v vrtcu kot usposabljanje na delovno mesto. Ko sem klicala na ministrstvo se mi te ure štejejo. Sedaj iščem še druge možnosti in se po mnogih klicih le našla rešitev, da pričnem delati preko javnih del v šoli kot strokovni delavec ( učna pomoč), saj se mi le tako upoštevajo ure, ki jih še potrebujem. Preko javnih del bi lahko pridobila ostale ure. Gre pa se zato, kakšno in kako naj opravim seminarsko nalogo za strokovni izpit? Saj preko javnih del nimam mentorja. Same nastope bi lahko opravljala v vrtcu, ki je blizu in kjer sem delala že prej 3 mesece, vendar kar se tiče seminarske pa sem trenutno prav izgubljena, kaj lahko naredim?

Lepo bi Vas prosila za pomoč!

Najlepša hvala vnaprej!

Lep pozdrav, Anja!
 
Prispevki
1
Področje
  1. Osnovna šola
Spoštovani,
zanima me, ali se lahko prijavim na strokovni izpit z nalogo. sem socialna pedagoginja, zaposlena kot učiteljica za dodatno strokovno pomoč. Nastopov nisem opravljala, bi pa delala seminarsko. Ali je to možno? Hvala za odgovor.

lp
 
Prispevki
6
Pozdravljeni,
spisala sem seminarsko, poslala sem jo mentorici, sedaj jo ona pregleduje. Me pa zanima, ali je potrebno seminarsko priložiti k prijavi za strokovni izpit?
Hvala in lp
 
Prispevki
15
Pozdravljeni.

Mene pa zanima, kdaj nam dodelijo mentorja za pisno nalogo?

Hvala
glede na pozni odgovor mogoče zate več ni relevanten, bo pa mogoče za koga drugega, ki ga bo bral.. mentorja za seminarsko nalogo ti določi ravnatelj oz. v primeru nabiranja ur preko projekta Prva zaposlitev je tvoj mentor v projektu tudi tvoj mentor pri seminarski nalogi. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala :)
 
Prispevki
4
Pozdravljeni,

da je bila prijava na strokovni izpit popolna sem naredila seminarsko nalogo, ki jo je sprejela mentorica na OŠ, kjer delam.
Na ministrstvu so povedali, da h prijavi naloge ni potrebno predložiti in res je bila prijava brez poslane naloge uspešna - dobila sem datum izpita.

Zdaj pa me zanima ali moramo nalogo prinesti s seboj na datum izpita in jo predložiti komisiji?

Hvala in lep pozdrav, Tjaša
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu