Eurydice Slovenija Razpis za sodelovanje v spletnih strokovnih razpravah o vodenju

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Razpis za sodelovanje v spletnih strokovnih razpravah o vodenju

V prihajajočem šolskem letu bosta vodenje in organizacija v vzgojno-izobraževalnih zavodih zaradi razširjenosti covid-19 potekala v spreminjajočih se okoliščinah. Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport RS vam je v zvezi s tem že poslalo nekaj usmeritev, vezanih na organizacijo pouka in drugih aktivnosti. V Šoli za ravnatelje se zavedajo pomena podpore v nastalih okoliščinah, zato so se odločili za novo obliko podpore ravnateljicam in ravnateljem, in sicer rednih mesečnih spletnih strokovnih razprav o vodenju.

Z njimi želijo spodbuditi kolegialno oziroma medsebojno svetovanje kot interaktiven pristop med strokovnjaki, ki bo usmerjeno v spodbujanje reševanja problemov, izmenjavo rešitev, ki so se v praksi izkazale kot učinkovite in tudi v zmanjšanje osamljenosti v poklicu. Ravnatelje vabijo k soustvarjanju in izmenjavi izkušenj za spodbujanje in usmerjanje sodelovanja med strokovnimi delavci, kar omogoča povezanost in enotnost kolektiva ter obenem razvijanje ustvarjalnosti posameznikov.

Zaradi načina in oblike dela je število spletnih mest omejeno, zato vas prosimo, da se pravočasno prijavite za vsako izvedbo posebej. Datumi spletnih strokovnih razprav so 21., 27. in 28. 8. 2020.

Vir in več informacij: Šola za ravnatelje, 17. 7. 2020

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, eurydice.si

Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu