Razpis volonterstva 2014/2015

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
21
Naziv
pomočnik vzgojitelja
Področje
  1. Vrtec
Danes sem videla objavo da so dali na Ministerstvu ven nov razpis za volonterstvo. zanima me tiste ki ste to že pošiljale. Piše, pisna izjava kandiata kako ste ve to napisale? hvala za odgovor

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

se opravičujem sem videla potem da samo rešiš prilogo,kje se pa vidi kateri vrtci so se prijavili ali se sam dogovoriš v katerem vrtcu boš opravljal pripravništvo?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

• Članek Članek
Skoraj 5 milijard evrov za izmenjave in sodelovanje! Evropska komisija je objavila razpis za...
Odgovori
0
Ogledi
40
  • Članek Članek
V Uradnem listu RS št. 74 z dne 6. 9. 2024 je objavljen javni razpis za izbor izvajalcev...
Odgovori
0
Ogledi
102
  • Članek Članek
V Uradnem listu Republike Slovenije št. 66/2024 z dne 2. 8. 2024 je objavljen razpis za delovno...
Odgovori
0
Ogledi
147
  • Članek Članek
V Uradnem listu Republike Slovenije št. 66/2024 z dne 2. 8. 2024 je objavljen razpis za delovno...
Odgovori
0
Ogledi
119
  • Članek Članek
Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje je 14. 6. 2024 objavilo javni razpis Razvoj...
Odgovori
0
Ogledi
244
  • Članek Članek
Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje je 24. 5. 2024 objavilo javni razpis Razvoj digitalnih...
Odgovori
0
Ogledi
223
  • Članek Članek
Spoštovani,pošiljamo vam zbir povezav na novice, ki jih lahko sproti spremljate na spletnih...
Odgovori
0
Ogledi
90

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu