Eurydice Slovenija Publikacija Promocija zdravja pri osipnikih v programu PUM

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija Publikacija Promocija zdravja pri osipnikih v programu PUM

V mednarodnem projektu Skupaj za zdravje, ki ga je v sodelovanju z Norveškim inštitutom za javno zdravje izpeljal slovenski Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ), je izšla publikacija Promocija zdravja pri osipnikih v programu Projektno učenje za mlajše odrasle (PUM) (.pdf).

Glavni cilj projekta je zmanjšanje neenakosti v zdravju, prav posebna pozornost pa je bila namenjena ranljivim ciljnim skupinam, razvoju dobrih praks za zgodnje odkrivanje otrok in mladih z večjim tveganjem ter razvoju učinkovitega interdisciplinarnega in medsektorskega sodelovanja.

V projekt so bili aktivno vključeni tudi mentorji in udeleženci programa PUM v Murski Soboti in v Celju, pod vodstvom Darje Dravec in Barbare Jošt, ki so s svojim deležom prispevali k razvoju dobrih praks.

Med drugim so razvili in pilotno izpeljali tudi izobraževalni program, ki ga sestavljajo interaktivne delavnice s področja duševnega zdravja, varne spolnosti, zdrave prehrane ter spodbujanja telesne dejavnosti. Utrinki z delavnic>>.

Vir: ACS, 28. 9. 2016

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Zadnji prispevki

Na vrhu