Pozdravljeni
Trenutno sem na pripravništvu v Španiji. Opravljam pripravništvo na javni šoli, ki izvaja dvojezični pouk.
Ko se vrnem v Slovenijo bom to uveljavljala kot obvezno delovno prakso pri prijavi na strokovni izpit.
Preden sem odšla na pripravništvo sem kontaktirala Cmepius in ministrstvo za šolstvo , kjer sem dobila pojasnilo, da moram za to, da mi bo praksa priznana upoštevati pogoje ki jih je stopB napisala v prejšnem postu.
Pred kakšnim mesecem pa sem ponovno pisala na ministrstvo, da se prepričam o situaciji in rečeno mi je bilo, da v sklopu pripravništva oziroma delovne prakse potrebujem opraviti 840 delovnih ur, kar po mojih izračunih ni 6 mesecčni polovični delovni čas, ampak malo več. Tako da sedaj pridna nabiram ure tukaj.
LP
Petra pozdravljena. Tudi sama sem tekom strokovnega prakticnega usposabljanja v tujini pridobila ustrezno stevilo ue za pristop k strokovnemu izpitu. Zato se obracam nate z naslednjim vprasanjem. Zanima me ali si dokument iz katerega je razvidna tedenska obveza, institucija ipd. sestavila sama? Bi mi lahko pojasnila kaj tocno mora obsegati, da cesa ne bi spregledala preden posljem v podpis v solo na tujino?
Najlepsa hvala za pomoc.
Pozdravcek, Blazka
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Uporabljamo nujne piškotke za delovanje tega spletnega mesta in neobvezne piškotke za izboljšanje vaše izkušnje.
Oglejte si dodatne informacije in prilagodite svoje nastavitve