V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako naše spletno mesto namestite kot spletno aplikacijo na domači zaslon. Kot primer je prikazan uradni forum programske opreme na kateri deluje Forum Mladi učitelj.
Opomba: Ta funkcija v nekaterih brskalnikih morda ne bo na voljo.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.
Uporabnik TanjaA je napisal:Živijo. Jaz trenutno opravljam volontersko pripravništvo in me zanima, če moram na koncu leta tudi jaz oddati kakšen dnevnik pripravništva. O tem nisem namreč nikjer nič zasledila. Hvala. Lp
Uporabnik ninica23 je napisal:Uporabnik TanjaA je napisal:Živijo. Jaz trenutno opravljam volontersko pripravništvo in me zanima, če moram na koncu leta tudi jaz oddati kakšen dnevnik pripravništva. O tem nisem namreč nikjer nič zasledila. Hvala. Lp
Zdravo! Tudi sama sem pred pol leta končala volontersko pripravništvo za prof. RP in mi ni bilo potrebno oddati nobenega dnevnika. Pisala sem si ga zgolj za lastno evidenco,pa še to samo prve 3m,potem pa samo še,če je bilo res kaj pomembnega,zanimivega za zapisat. Tudi za prijavo na strok.izpit ga ne potrebuješ. Upam,da sem ti kaj pomagala,sicer pa se za bolj podrobne informacije pozanimaj še pri mentorju.
Srečno,l.p.
Uporabnik tincamarinca je napisal:Mene pa zanima, če sem prav razumela... Torej ni treba ob koncu pripravništva pošiljat nobenih dnevnih priprav na ministrstvo? Komu ali če sploh je treba potem poslat dnevne priprave nastopov? Kaj pa potem potrebujem za prijavo na strokovni izpit?
Hvala lepa!
Preverite tukaj: Popolna prijavaUporabnik tincamarinca je napisal:Kaj pa potem potrebujem za prijavo na strokovni izpit?
Več o dnevniku tukaj: Pripravništvo pomočnica vzgojiteljiceOdg: Pripravniški dnevnik
Živijo. Jaz trenutno opravljam volontersko pripravništvo in me zanima, če moram na koncu leta tudi jaz oddati kakšen dnevnik pripravništva. O tem nisem namreč nikjer nič zasledila. Hvala. Lp
Za odgovor se prijavite ali registrirajte.
Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.
Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.