Priprave za angleščino - v katerem jeziku?

Trenutno berete:
Priprave za angleščino - v katerem jeziku?

Prispevki
4
Naziv
Prof. razrednega pouka
Področje
  1. Osnovna šola
Pozdravljeni!

Nastope opravljam pri TJA (samo ta predmet tudi poučujem) - ali torej učne priprave v angleščini ne pridejo v poštev? Na faksu smo jih pisali v angleščini in tako sem nadaljevala, ko sem dobila službo.

Hvala za odgovor!

Urška

Mladi učitelj

Osebje foruma
Administrator
Prispevki
5.575
Pozdravljeni!

Nastope opravljam pri TJA (samo ta predmet tudi poučujem) - ali torej učne priprave v angleščini ne pridejo v poštev? Na faksu smo jih pisali v angleščini in tako sem nadaljevala, ko sem dobila službo.

Hvala za odgovor!

Urška
Pozdravljeni,

menim, da morajo biti napisane v slovenščini. Za vsak slučaj vprašajte na MIZŠ.

Lp

Prispevki
42
Področje
  1. Gimnazija
Pozdravljeni!

Hvala za odgovor!

Urška
Pozdravljena. Tudi jaz sem anglistka, in sem delala lani nastope za strokovca. Priprave se pišejo v slovenščini....razen seveda imen enot in tem v učbeniku,to sem pustila v izvirni obliki. Priprave sem potem dala v pregled lektorici, in očitno je bilo vse kul, saj me na izpitu nič niso spraševali iz priprav.

Prispevki
16
Področje
  1. Osnovna šola
  2. Gimnazija
Dober dan, bi lahko prosila za primer, kako izgleda takšna priprava v slovenščini? Jaz imam nemščino in včasih kar ne vem, kako naj pišem, da ne bo vse skupaj čudna dvojezična mešanica. Najlepša hvala!

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek
Na območni enoti Zavoda RS za šolstvo v Ljubljani je v četrtek, 16. 3. 2023 potekalo srečanje...
Odgovori
0
Ogledi
22
  • Članek
Na Centru za poklicno izobraževanje v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje...
Odgovori
0
Ogledi
78
Pozdravljeni! Prosila bi če bi katera/i želel deliti z mano primerne učne priprave za strokovni...
Odgovori
1
Ogledi
1.282
  • Članek
V posebnem novičniku Unescovega Inštituta za vseživljenjsko učenje (UIL) predstavljajo teme...
Odgovori
0
Ogledi
181
Pozdravljeni, ali bi bil kdo pripravljen deliti primer priprave za praktične nastope...
Odgovori
0
Ogledi
644

Zadnji prispevki

Na vrhu