Preskočiti naziv svetnik ali ne?

Prispevki
1
Trenutno sem z razredništvom v 42. plačilnem razredu in z nazivom svetovalka. Prosim vas, če mi lahko svetujete, kaj je zame najboljša opcija, ali napredujem v svetnico ali naj svetnico preskočim in napredujem direktno v višjo svetnico? Do katerega plačilnega razreda lahko pridem v posameznem nazivu? Kako pa se potem lahko napreduje samo po plačilnih razredih, ko si enkrat v najvišjem nazivu?

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Napredujte izredno v višjo svetnico, šli boste v 44PR +1 ker ste razrednik, potem pa znotraj naziv še 2x z ocenami (tako kot pri vsakem nazivu do 5 razredov), ko boste izpolnili pogoje. Na koncu boste na istem, le da vam ne bo potrebno zbirati točk še za višjo svetnico.

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

• Članek Članek
Pozdravljeni, Vloga za napredovanje v naziv mentor: DODATNO STROKOVNO DELO: zanima me, ali so...
Odgovori
3
Ogledi
629
Predlog za napredovanje strokovnega delavca v naziv praviloma vlaga ravnatelj, in sicer tekom...
Odgovori
0
Ogledi
421
Pogoji iz 28. in 29. člena pravilnika veljajo za strokovne delavce, ki so naziv svetnik...
Odgovori
0
Ogledi
537
Kadar napredovanje strokovnega delavca predlaga ravnatelj/direktor se priloži: za naziv...
Odgovori
0
Ogledi
400
  • Vprašanje Vprašanje
Kot pomočnik vzg. sem napredoval na podlagi aneksa o usklajevanju plačilnih razredov in nazivov...
Odgovori
0
Ogledi
414
Zanima me od kje ravnatelji dobijo podatek o delovni dobi? Namreč želim izredno napredovati v...
Odgovori
0
Ogledi
529
Hipotetičen primer: imaš 7. stopnjo, pedagoško smer, strokovni izpit, dovolj točk in delovne...
Odgovori
0
Ogledi
475

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu